برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثر ضد التهابي عصاره آبي دانه کرفس (.Apium graveolens L) در موش سوري

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: رمضاني مينا*,نصري سيما,ياسا نرگس
 
 *گروه زيست شناسي، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد آشتيان
 
عنوان همایش: كنگره فيزيولوژي و فارماكولوژي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن فيزيولوژي و فارماكولوژي ايران، دانشگاه علوم پزشكي مشهد
زمان:  1386دوره 18
 
 
چکیده: 

زمينه: از آنجايي كه در پزشکي سنتي اثرات ضد التهابي به گياه کرفس نسبت داده شده است و در پژوهش قبلي نيز اثرات ضد التهابي عصاره هيدروالکلي دانه کرفس مشخص شد، در اين مطالعه به منظور يافتن فراکشن موثر، عصاره آبي دانه کرفس مورد بررسي قرار گرفت.
روشها: به منظور مشخص كردن اثرات ضد التهابي عصاره آبي در موش، موشهاي نژاد
NMRI به سه گروه کنترل مثبت (دگزا متازون (15 mg/kg، کنترل منفي (نرمال سالين) و تجربي تقسيم شدند. به موشهاي گروه تجربي دوزهاي 100 mg/kg و 200، 300، 400، 500 عصاره آبي به صورت درون صفاقي تجويز شد. پس از 15 دقيقه از روش ايجاد تورم در گوش توسط گزيلن استفاده شد.
نتايج: نتايج نشان داد كه اثر ضد التهابي دوزهاي
200 mg/kg تا 500 نسبت به کنترل معني دار است، اما نسبت به دگزامتازون اختلاف معني داري ندارد. موثرترين دوز، دوز 400 mg/kg با P<0.001 نسبت به کنترل بود.
نتيجه گيري: نتايج اثر ضد التهابي عصاره آبي دانه کرفس را نشان داد که استفاده سنتي از اين گياه را براي اثرات ضد التهابي تاييد مي کند
.

 
کلید واژه: 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 82  
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی