برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی مارمالاد پالپ لیمو ترش در دو دما

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: شيرپور مريم,هاشمي روان مهناز*,پوراحمد رضوان
 
 *گروه علوم و صنايع غذايي، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد ورامين، ورامين، ايران
 
عنوان همایش: كنفرانس ملي توسعه كشاورزي، زمين سالم
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی، استان البرز
زمان:  1394دوره 1
 
 
چکیده: 

مارمالاد پالپ ليمو که از 50% پالپ و 50% شکر و 5 گرم ژلاتين براي رسيدن به استاندارد سازمان جهاني مربا و مارمالاد استفاده شده است مارمالاد پالپ ليمو در دو دماي 4 درجه سانتي گراد و 27 درجه سانتي گراد در 2 ماه مورد بررسي قرار گرفت. تغييراتي در ماه اول نگهداري مشاهده نشد ولي به مرور زمان مارمالادي که در دماي 27 درجه سانتي گراد بود تغيير pH و رنگ مشاهده شده است. هدف از تحقيق استفاده از ليمو به علت خاصيت زياد آن در پيشگيري و درمان بيماري ها عفوني و از بين نرفتن خاصيت آن مي باشد.

 
کلید واژه: مارمالاد، ليموترش، پالپ
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 110   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی