برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

غذای فراسودمند و پروبیوتیک

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: رخ بخش زهرا*,كرامت جواد
 
 *دانشگاه صنعتي اصفهان
 
عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي فن آورانه علوم و صنايع غذايي ايران
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز غير دولتي
حامی:  مرکز رشد واحدهای فن آوری دانش بنیان (شرکت پژوهشگران فن آور برنا)
زمان:  1394دوره 1
 
چکیده: 

امروزه در بسياري از کشورها، نقش غذا در سلامت و تغذيه انسان از اهميت زيادي برخوردار است. به طوري که بيشتر اهميت مواد غذايي به جاي نقش اوليه غذا به عنوان منبع انرژي و رشد به نقش بيولوژيکي غذا روي سلامتي انسان تغيير يافته و بازار توليد و مصرف مواد غذايي بيشتر به سوي توليد غذاهاي فراسودمند رفته است. غذاهاي فراسودمند به فرآورده هايي گفته مي شود که علاوه بر فراهم کردن تغذيه پايه باعث افزايش سطح سلامت افراد مي شوند و با توجه به آگاهي مصرفت کننده گان روز به روز در توليد اين گونه غذا ها پيشرفت هاي جديدي به وجود مي آيد. در بين غذاهاي فراسودمند، غذاهاي حاوي ميکروارگانيسم هاي پروبيوتيک از اهميت ويژه اي برخوردار هستند. پروبيوتيک ها در واقع يکسري ترکيبات ميکروبي زنده هستند که به کار بستن آنها در غذا آثار مفيدي براي سلامت انسان در بر دارد. پروبيوتيک ها در حال حاضر به عنوان برترين محصولات غذايي عملگرا شناخته مي شوند که اين امر توسط متخصصان تغذيه در حال گسترش و پيشرفت مي باشد. در اين مطالعه مروري بر پژوهش هاي گذشته درباره غذاهاي کاربردي و استفاده از پروبيوتيک ها براي توليد غذاهاي فراسودمند مي پردازيم.

 
کلید واژه: غذاي فراسودمند، پروبيوتيک
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 1914   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی