برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اهمیت ارزش تغذیه ایی و دارویی برخی از گونه های قارچ های خوراکی

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: صفره مجتبي*,بهناميان مهدي,ميرزايي موسي وند امير
 
 *دانشگاه محقق اردبيلي
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  پژوهشکده برنج و مرکبات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
زمان:  1389دوره 1
 
چکیده: 

در بسياري از نقاط جهان سعي شده است تا از قارچ ها و متابوليت هاي آنها در درمان بيماريهاي مختلف انسان استفاده شود. بارزترين تاثير پزشکي قارچ ها و متابوليت هاي آنها که توجه عموم را به خود جلب کرده است تاثير دارويي آنها مي باشد. در اين مطالعه اهميت ارزش تغذيه ايي و دارويي برخي از گونه هاي قارچ هاي خوراکي شامل: Pleurotus citrinpileatus، Auricularia polytricha، Coprinus comatus، Grifola frondosa، Hericium erinaceus، Psilocybe cyanescens، Truffle mushroom، Pleurotus eryngii مورد بررسي قرار گرفت، آنچه ارائه مي گردد يک جمع بندي و مرور کلي پيرامون کارهاي انجام شده در گذشته در زمينه توليد قارچ هاي خوراکي به دليل ارزش تغذيه ايي و دارويي آنها مي باشد. که اساس کشت و توليد آن ها بر پايه مزه بهتر، خواص غذايي و دارويي بيشتر و طبيعي بودن اين محصولات نسبت به محصولات توليد شده در سيستم رايج و محصولات اصلاح شده است. اين بررسي ها نشان مي دهد که اين قارچ ها جهت درمان بسياري از بيماريها در ايران و در بسياري از کشورهاي ديگر مورد استفاده قرار مي گيرند، همچنين اين قارچ ها به دليل دارا بودن اسيدهاي آمينه ضروري، پروتئين ها، کربوهيدرات ها، فيبرها، چربي ها، ويتامين ها، خاکستر، پلي ساکاريدها و عناصر معدني از لحاظ غذايي، دارويي و صنعتي از اهميت بالايي برخوردار هستند.

 
کلید واژه: قارچ خوراکي، ارزش دارويي و تغذيه اي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 119  
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی