برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

مطالعه ترکيب شيميايي و خصوصيت ضد ميکروبي اسانس پونه کوهي عليه باکتري ليستريا مونوسيتوژنز در شرايط محيط آزمايشگاهي

نوع ارائه: پوستر
نویسنده:
 
 
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  پژوهشکده برنج و مرکبات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
زمان:  1389دوره 1
 
 
چکیده: 

اسانس هاي گياهي، مايعات روغني آروماتيکي هستند که از بخش هاي مختلف گياهان بدست آمده و به عنوان طعم دهندهاي غذايي مورد استفاده قرار مي گيرند. مطالعات مختلفي خصوصيات ضد ميکروبي، ضد قارچي، ضد ويروسي، ضد انگلي و آنتي اکسيداني اسانس هاي گياهي را تاييد نموده و برخي نيز در محافظت مواد غذايي مورد استفاده قرار مي گيرند. ترکيبات شيميايي (با استفاده از (GC-MSو فعاليت ضد باکتريايي اسانس گياه پونه کوهي (حداقل غلظت ممانعت از رشد، MIC) عليه باکتري گرم مثبت ليستريا مونوسيتوژنز با استفاده از روش ميکرودايلوشن ارزيابي شد. بررسي نتايج آناليز شيميايي اسانس نشان داد که 15 ترکيب قابل شناسايي با مجموع 92.02 درصد در آن وجود داشت که بالاترين مقادير آنها به ترتيب مربوط به پولگون (31.54) بود، نتايج بدست آمده در بخش تعيين MIC نشان داد که اين اسانس از اثرات ضد ميکروبي بسيار بالايي برخوردار است. بنابراين از اين اسانس در ترکيب با ساير نگهدارنده ها مي توان در محافظت مواد غذايي در مقابل ميکروارگانيسم هاي عامل عفونت و مسموميت بهره جست.

 
کلید واژه: اسانس پونه کوهي، حداقل غلظت ممانعت از رشد، ليستريا مونوسيتوژنز، گازکروماتوگرا
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 189  
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی