برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثر آنتي بيوتيکي غلظتهاي مختلف زردچوبه در شرايط In vitro

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: صرافي محسن,عمارلو علي*,نعمت زاده قربانعلي,كاظمي تبار سيدكمال,درگاهي جواد,عمارلو نسيمه
 
 *زنجان، دانشگاه زنجان، پژوهشکده فيزيولوژي و بيوتکنولوژي
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  پژوهشکده برنج و مرکبات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
زمان:  1389دوره 1
 
 
چکیده: 

اثرات ضد ميکروبي تعدادي از گياهان در درمان برخي از بيماريهاي مشترک انسان و دام از زمانهاي گذشته تاکنون شناسايي گرديده و بکار گرفته شده است. در اين تحقيق اثرات ضد ميکروارگانيسمي اين گياه دارويي بر روي ميکروبهاي دهان در شرايط آزمايشگاهي مطالعه گرديده و غلظتهاي موثر آن و نيز نوع باکتريهاي حساس به زردچوبه شناسايي و معرفي مي گردد. ابتدا نمونه برداري از باکتريهاي دهان و دندان انجام و بعد از رشد باکتريها در محيط نوترينت برات مرحله تهيه رقت انجام گرفت. از کلنيهاي جداشده حاصل از نمونه هاي کشت شده، براي تهيه کشت هاي خالص استفاده شد. پودر زردچوبه در محيط هاي غذايي کلني کانت آگار با غلظتهاي متفاوت اضافه گرديد. نتايج: بر اساس داده ها و مشاهده هاي اين تحقيق، اثر ضد ميکروبي زردچوبه در دامنه غلظت 0 تا 8 درصد، بر کلني A (باسيل هاي زنجيره اي) بالا (زياد)، بر روي باسيل Bمتوسط و بر روي استافيلوکوکC ضعيف ارزيابي ميگردد. محققين طرح بر اين باورند که با تکميل نتايج اين تحقيق و خالص سازي ماده موثره آن بتوان فراورده هاي متعدد از جمله شربت گياهي زردچوبه را وارد بازار دارويي کشور و جهان نمود.

 
کلید واژه: گياهان دارويي، آنتي بيوتيک، زردچوبه
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 73  
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی