برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

استفاده از روش SDS-PAGE برای شناسایی گونه های جلبک های دریایی خوراکی

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: بابايي سعيد*,ميرزايي حبيب اله,صادقي ماهونك عليرضا
 
 *دانشکده علوم و صنايع غذايي، دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  پژوهشکده برنج و مرکبات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
زمان:  1389دوره 1
 
چکیده: 

جلبک هاي دريايي از جمله گياهاني هستند که از زمان هاي گذشته بعنوان غذا و يا جزئي از فرمولاسيون مواد غذايي مورد استفاده قرار مي گرفته اند. در اين مطالعه، دو گونه از جلبک هاي دريايي خوراکي متعلق به دو گروه متفاوت از جلبک هاي قرمز و قهوه اي يعني گراسيلاريا کورتيکاتا و سارگاسوم ايليسيفوليوم بوسيله روش SDS-PAGE (سديم دودسيل سولفات-پلي آکريل آميد ژل الکتروفورز) مورد مطالعه قرار گرفتند. در اين تحقيق، ابتدا بر اساس پژوهش هاي پيشين از ژل آکريل آميد 12% و دو روش مختلف رنگ آميزي يعني کوماسي بريليانت بلو R-250 و رنگ آميزي نيترات نقره براي تفکيک باندهاي پروتئيني استفاده شد. با وجود شفافيت ژل بدست آمده باندهاي پروتئيني در هر دو روش رنگ آميزي از وضوح کافي برخوردار نبودند. در نتيجه ژل 15% آکريل آميد براي تفکيک باندهاي پروتئيني مورد استفاده قرار گرفت. با افزايش غلظت ژل، چندين باند پروتئيني در محدوده وزن مولکولي پايين مشاهده گرديد. دو گونه جلبکي الگوي متفاوت از باندهاي پروتئيني را نشان دادند. بدين ترتيب، بنظر مي رسد که SDS-PAGE قادر است براي شناسايي گونه هاي جلبک هاي خوراکي بوسيله صنايع غذايي مورد استفاده قرار بگيرد.

 
کلید واژه: جلبک خوراکي، SDS-PAGE، شناسايي گونه
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 336  
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی