برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

استفاده از خلاء در فراوري مواد غذايي

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: شاهدي محمد*
 
 *گروه علوم و صنايع غذايي، دانشكده كشاورزي، دانشگاه صنعتي اصفهان
 
عنوان همایش: كنفرانس ملي خلاء ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  پژوهشكده علوم و صنايع غذايي
زمان:  1390دوره 5
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 95   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی