برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی تاثیر عصاره پونه برسیستم ایمنی جوجه های گوشتی

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: گران ملك خيلي پگاه*,ايراني مهرداد,دهپورجويباري عباسعلي
 
 *گروه علوم دامي دانشگاه آزاد قائم شهر
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  پژوهشکده برنج و مرکبات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
زمان:  1389دوره 1
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

در اين تحقيق اثر سطوح مختلف عصاره پونه (Mentha pulegium) از خانواده Lamiaceae Labiatae بر روي عملکرد جوجه هاي گوشتي مورد بررسي قرار گرفت. سه سطح عصاره پونه شامل 0.1، 0.2، 0.3 درصد به جيره اضافه شد و يک گروه به عنوان گروه شاهد فاقد عصاره در نظر گرفته شد نتايج بدست آمده نشان داد که که سطوح مختلف سيستم ايمني تاثير معني داري ندارد.آزمايش تيتر آنتي بادي نيوکاسل نيز نشان داد که سطوح مختلف عصاره پونه تاثير معني داري عليه نيوکاسل ندارد .(p>0.5)

 
کلید واژه: عصاره پونه، جوجه گوشتي،، سيستم ايمني، نيوکاسل
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 77  
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی