نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثیر عصاره پونه بر وزن لاشه و اجزای دستگاه گوارش

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: ايراني مهرداد,گران ملك خيلي پگاه*,دهپورجويباري عباسعلي
 
 *دانشگاه آزاد قائم شهر
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  پژوهشکده برنج و مرکبات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
زمان:  1389دوره 1
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

در اين تحقيق اثر سطوح مختلف عصاره پونه (Mentha pulegium) از خانوادهLamiaceae Labiatae بر روي عملکرد جوجه هاي گوشتي مورد بررسي قرار گرفت. سه سطح عصاره پونه شامل 0.1، 0.2، 0.3 درصد به جيره اضافه شد و يک گروه به عنوان گروه شاهد فاقد عصاره در نظر گرفته شد نتايج بدست آمده نشان داد که که سطوح مختلف. عصاره پونه تاثير معني داري بر روي وزن لاشه و اجزاي دستگاه گوارش (سنگدان کبد و. ...) نداشت (p>0.5).

 
کلید واژه: عصاره پونه، جوجه گوشتي، وزن لاشه، دستگاه گوارش
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 78  
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی