برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثر مکمل عصاره آويشن فرآوري شده بر عملکرد رشد، خصوصيات لاشه، فاکتورهاي خوني و درصد تلفات جوجه هاي گوشتي

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: كريم زاده صادق*
 
 *مازندران، تنکابن، موسسه آموزش عالي رودکي
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  پژوهشکده برنج و مرکبات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
زمان:  1389دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

اين تحقيق به منظور بررسي اثر مکمل عصاره آويشن فرآوري شده بر عملکرد رشد جوجه هاي گوشتي، خصوصيات لاشه، فاکتورهاي خوني و درصد تلفات انجام شد. آزمايش در قالب طرح کاملا تصادفي با240 قطعه جوجه گوشتي نر سويه راس 308 با 3 تيمار، 4 تکرار و 12 واحد آزمايشي صورت پذيرفت. جوجه هاي گوشتي با سطوح صفر (شاهد)، 0.02 و 0.03 درصد مکمل عصاره آويشن فرآوري شده تغذيه شدند.نتايج اين تحقيق نشان داد که افزودن 0.03 درصد مکمل عصاره آويشن فرآوري شده به جيره غذايي به طور معني داري وزن بدن و ضريب تبديل غذايي را در پايان آزمايش بهبود بخشيد.(P<0.05) افزودن سطوح 0.02 و 0.03 درصد عصاره آويشن فرآوري شده به جيره غذايي بر درصد تلفات، مصرف خوراک، وزن نسبي کبد، چربي محوطه بطني و مقدار هموگلوبين تاثير معني داري نداشت. در حالي که، افزودن 0.03 درصد عصاره آويشن فرآوري شده به طور معني داري وزن نسبي لاشه، ران و سينه را افزايش داد (P<0.05) تعداد گلبول هاي سفيد خون و مقدار کلسترول سرم خون به طور معني داري در جوجه هاي گوشتي تغذيه شده با جيره غذايي حاوي 0.03 درصد عصاره آويشن فرآوري شده افزايش يافته بود(P<0.05) .

 
کلید واژه: عصاره آويشن فرآوري شده، عملکرد رشد، خصوصيات لاشه، فاکتورهاي خوني، جوجه هاي گوشتي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 90  
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی