برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثرات تنش شوری بر ویژگی های جوانه زنی اسفرزه و زیره سبز

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: كاظمي حجت اله*
 
 *مرکز آموزش عالي علمي-کاربردي کشاورزي ميرزا کوچک خان گيلان
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  پژوهشکده برنج و مرکبات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
زمان:  1389دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

اسفرزه و زيره سبز از جمله گياهان دارويي مهمي هستند که ارزش غذايي و دارويي بالايي دارند. شوري آب از عوامل تاثير گذار در کاهش جوانه زني اين گياهان مي باشد. به منظور بررسي اثر شوري بر روي جوانه زني گياهان دارويي زيره سبز و اسفرزه، آزمايشي در قالب طرح بلوک هاي کاملا تصادفي با اعمال 5 سطح شوري شامل 0، 1، 2، 3 و 4 دسي زيمنس بر متر کلريد سديم در 3 تکرار انجام شد. نتايج بدست آمده نشان داد که افزايش سطح شوري موجب کاهش عملکرد فاکتورهاي فيزيولوژيکي مرحله جوانه زني از قبيل درصد و سرعت جوانه زني شد. همچنين سطوح مختلف شوري تاثير معني دار بر روي وزن خشک گياهچه و طول ساقه چه در سطح 5 درصد آزمون دانکن داشت و اسفرزه نسبت به زيره سبز کمتر تحت تاثير شوري قرار گرفت.

 
کلید واژه: اسفرزه، زيره سبز، جوانه زني، کلريد سديم، آب شور
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 75  
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی