برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثر ضد ميکروبي اسانس اسطوخودوس (Lavandula angustifolia) بر برخي از شاخص هاي ميکروبي در نگهداري کره شير

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: دارابي ممتاز مهدي,سحري محمدعلي*,برزگر محسن,سيف هاشمي سعيده
 
 *گروه صنايع غذايي، دانشگاه تربيت مدرس، تهران، ايران
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  پژوهشکده برنج و مرکبات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
زمان:  1389دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

هدف از اين تحقيق، بررسي اثر ضد ميکروبي اسانس روغني اسطوخودوس (L. angustifolia) در شاخص هاي ميکروبي کره شير از قبيل استافيلوکوکوس اورئوس، اشرشياکلي، کلي فرم ها، کپک و مخمر بود. جهت بررسي فعاليت ضد ميکروبي اسانس مذکور، نمونه هايي از کره با سه سطح مختلف از اسانس (0.2%, 0.25, 0.15) L. angustifolia تهيه و در دماهاي 4، 20 و 25oC براي مدت زماني معين نگهداري شد. در طول مدت نگهداري، در زمان هاي خاصي (روزهاي 20، 40 و 60) شاخص هاي ميکروبي مذکور، مورد مطالعه قرار گرفت. در مقايسه با نتايج حاصل از نمونه هاي کره تجاري (نمونه شاهد) اثر اين اسانس در تاخير رشد ريزسازواره هاي مورد نظر (استافيلوکوکوس اورئوس، اشرشياکلي، کلي فرم ها، کپک و مخمر) مثبت ارزيابي شد.

 
کلید واژه: اسانس روغني، اثر ضد ميکروبي، کره شير، اسطوخودوس (Lavandula angustifolia)
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 80  
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی