برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

مطالعه ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس میوه و برگ گیاه .Xanthium sibiricum L بومی ایران توسط روش GC/MS

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: رشيدي سليمه السادات,مرادعلي زاده مهران
 
 
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  پژوهشکده برنج و مرکبات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
زمان:  1389دوره 1
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

در اين تحقيق گونه گياهي Xanthium sibiricum L. از خانواده Compositae در فصل تابستان از مناطق زراعي اطراف شهر رفسنجان جمع آوري و خشک گرديد و به روش تقطير با آب (Hydrodistillation) اسانس موجود در برگ و ميوه گياه استخراج شد. اسانس حاصل توسط سولفات سديم انيدريد آبگيري و با هگزان نرمال رقيق گرديد و به دستگاه GC/MS تزريق شد. 41 ترکيب در اسانس ميوه گياه شناسايي شد که 94.35% کل اسانس را تشکيل داده و 31 ترکيب در اسانس برگ گياه شناسايي گرديد و به دستگاه GC\MSتزريق شد. 41 ترکيب در اسانس برگ گياه شناسي گرديد که %96.47 کل اسانس را تشکيل مي دهند. جدول زير اجزا اصلي تشکيل دهنده اسانس ميوه و برگ گياه را نشان مي دهد. اجزاي اسانس اين گونه کاربردهاي زيادي در فراورده هاي دارويي، عطر سازي و.. . دارد که در اين مقاله به کاربردهاي دارويي گياه اشاره گرديده است.

 
کلید واژه: .Hydrodistillation, Compositae, Xanthium sibiricum L، اسانس
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 120  
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی