برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثر افزايش كنسانتره چاي به نان

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: قهرماني حسين*
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد قوچان
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  پژوهشکده برنج و مرکبات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
زمان:  1389دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

آنتي كسيدان ها براي سلامت انسان بسيار مفيدند هر چند كه يافتن راه مناسب براي جذب انها در بدن كمي سخت بنظر مي رسد. يكي از اين راه هاف شايد خوراندن آن از طريق نان غني شده از كنسانتره چاي سبز مي باشد. در اين مقاله با تهيه و افزايش كنسانتره چاي سبز به نان گندم مخلوط شده با آرد سويا در چهار سطح به مطالعه و ارزيابي برخي از خواص فيزيكو شيميايي نان از قبيل فعاليت آبي و pH و ميزان اسيد فيتيك و خواص چشايي پرداخته شد. نتايج نشان مي دهد كه افزايش با مقدار كنسانتره چاي، ميزان آنتي اكسيدان هاي موجود در محصول نهايي تقويت شده و باعث كاهش pH مي شود. اما فعاليت آبي محصول در مقدار سطح دوم غلظت افزوده شده كنسانتره به نان مقدار حداقلي داشت و در اين وضعيت باكاهش مقدار اسيد فيتيك تا حد 15% و تقويت برخي از خواص كيفي و تغذيه اي نان مي شود.

 
کلید واژه: كنسانتره چاي، نان، خواص چشايي، آنتي اكسيدان
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 91  
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی