برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثیر اسانس باریجه بر رشد قارچ پاتوژن آسپرژیلوس نایجر (Aspergillus niger)

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: طلوعي مرضيه*,علي نژاد سهيل,صابري رضا,اسلامي فر علي,رزاقي ابيانه مهدي
 
 *گروه باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرج
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  پژوهشکده برنج و مرکبات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
زمان:  1389دوره 1
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

آسپرژيلوس نايجر و مايکوتوکسين هاي آن از مهمترين قارچ هايي هستند که سبب ايجاد بيماري هاي گوناگون در انسان و حيوانات مي گردد، همچنين در محصولات گياهي، منجربه بيماري کپک سياه مي شود و صدمات اقتصادي فراواني به بخش کشاورزي وارد مي سازد. با توجه به اثرات زيان آور مصرف ترکيبات ضدقارچي شيميايي بر محيط زيست، هر گونه روشي جهت کاهش آلودگي محيط زيست از جنبه اقتصادي با ارزش مي باشد. اين تحقيق به منظور بررسي خاصيت ضدقارچي غلظت هاي مختلف اسانس گياه باريجه به روش ميکروبيواسي در محيط کشت ديفکو پوتتودکستروز براث به همراه سوسپانسيون قارچ آسپرژيلوس نايجر انجام شد. نتايج نشان داد اسانس باريجه توانايي مهار رشد آسپرژيلوس نايجر، در مقايسه با شاهد را دارد که اين مهار از غلظت 15.62 ميکروگرم/ ميلي ليتر به بالا معني دار است. بطوريکه در غلظت 2000 ميکروگرم/ ميلي ليتر 70 درصد مهار رشد مشاهده شد.

 
کلید واژه: آسپرژيلوس نايجر، اسانس روغني، باريجه، گياهان دارويي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 69  
 











آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی