برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثیر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات جوانه زنی دو گونه گل گاوزبان تحت تنش شوری

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: طالبي سياوش*,باباخانزاده اسماعيل,انصاري مود آيلي
 
 *
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  پژوهشکده برنج و مرکبات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
زمان:  1389دوره 1
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

گاوزبان گياهي است يکساله از خانواده Boraginaceae که داراي خواص متعدد دارويي، صنعتي و علوفه اي است اين تحقيق بصورت فاکتوريل در قابل طرح کاملا تصادفي و با 4 تکرار بر روي گونه هاي Echium amoenum و Borago officinalis انجام شد. تيمارها شامل اسيد ساليسيليک در 3سطح (0، 120، 240 ppm) و تنش شوري در 4 سطح (0، 40، 80، 120 ميلي مولار) و دو رقم گل گاو زبان ذکر شده بودند. نتايج نشان داد تيمار ppm 240 اسيد ساليسيليک در سطح شوري 120 ميلي مولار داراي کمترين درصد جوانه زني (%39)مي باشد. همچنين تيمار ppm 240 اسيد ساليسيليک در سطح شوري ppm 0 داراي بيشترين (%75) و تيمار شاهد اسيد ساليسيليک در سطح شوري 120 ميلي مولار داراي کمترين (0.25) سرعت جوانه زني مي باشند. در ادامه رقم Borago officinalis در تيمار 0 ميلي مولار شوري بيشترين (%54.67) و رقم Echium amoenum در تيمار 120 ميلي مولار شوري کمترين (%40.20) درصد جوانه زني را به خود اختصاص دادند. همچنين رقم Borago officinalis در تيمار 0 ميلي مولار شوري بيشترين (0.67) و رقم Echium ameonum در تيمار 130 ميلي مولارشوري کمترين (0.51) سرعت جوانه زني را به خود اختصاص دادند.

 
کلید واژه: اسيد ساليسيليک، شوري، گل گاوزبان، جوانه زني
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 101  
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی