برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثر آنتي بيوتيکي غلظت هاي مختلف زردچوبه در شرايط In vitro

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: صرافي محسن,عمارلو علي*,نعمت زاده قربانعلي,كاظمي تبار سيدكمال,درگاهي جواد,عمارلو نسيمه
 
 *زنجان، دانشگاه زنجان، پژوهشکده فیزیولوژی و بیوتکنولوژی
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  پژوهشکده برنج و مرکبات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
زمان:  1389دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

اثرات ضدميکروبي تعدادي از گياهان در درمان برخي از بيماري هاي مشترک انسان و دام از زمان هاي گذشته تاکنون شناسايي گرديده و بکار گرفته شده است.: در اين تحقيق اثرات ضدميکروارگانيسمي اين گياه دارويي بر روي ميکروب هاي دهان در شرايط آزمايشگاهي مطالعه گرديده و غلظت هاي موثر آن و نيز نوع باکتري هاي حساس به زردچوبه شناسايي و معرفي مي گردد. ابتدا نمونه برداري از باکتري هاي دهان و دندان انجام و بعد از رشد باکتري ها در محيط نوترينت برات مرحله تهيه رقت انجام گرفت. از کلني هاي جداشده حاصل از نمونه هاي کشت شده، براي تهيه کشت هاي خالص استفاده شد. پودر زردچوبه در محيط هاي غذايي کلني کانت آگار با غلظت هاي متفاوت اضافه گرديد. نتايج: بر اساس داده ها و مشاهده هاي اين تحقيق، اثر ضدميکروبي زردچوبه در دامنه غلظت 0 تا 8 درصد، بر کلني A (باسيل هاي زنجيره اي) بالا (زياد)، بر روي باسيل B متوسط و بر روي استافيلوکوک Cضعيف ارزيابي مي گردد. محققين طرح بر اين باورند که با تکميل نتايج اين تحقيق و خالص سازي ماده موثره آن بتوان فراورده هاي متعدد از جمله شربت گياهي زردچوبه را وارد بازار دارويي کشور و جهان نمود.

 
کلید واژه: گياهان دارويي، انتي بيوتيک، زردچوبه
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 83  
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی