برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی تاثیر سطوح مختلف کود نیتروژن بر عملکرد نعناع فلفلی

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: رحيم پورمرادي عفت,پورميرزايي احمد,كدوري محمدرضا*
 
 *مرکز آموزش جهاد کشاورزی کرمان
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  پژوهشکده برنج و مرکبات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
زمان:  1389دوره 1
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

نعناع فلفلي (Mentha piperita) يکي از گياهان بسيار مهم مي باشد که در صنايع دارويي، غذايي، بهداشتي و آرايشي موارد استفاده فراوان دارد. به منظور بررسي اثر مقادير مختلف نيتروژن بر عملکرد کمي نعناع فلفلي آزمايشي به صورت بلوک هاي کامل تصادفي طي چين اول و در چهار تکرار اجرا گرديد. اين مطالعه در ايستگاه تحقيقاتي کشاورزي و منابع طبيعي استان کرمان در سال 1388-1389 انجام شد. نيتروژن در پنج سطح (0، 50، 100، 150، 200 کيلوگرم در هکتار) مورد مطالعه قرار گرفت و برخي از خصوصيات زراعي شامل ارتفاع، تاج پوشش، وزن تر در هکتار، وزن خشک در هکتار و... مورد ارزيابي قرار گرفت. نتايج نشان داد که حداکثر وزن تر و وزن خشک، در اين گياه در تيمار 200 کيلوگرم نيتروژن در هکتار به دست آمد. همچنين تيمار نيتروژن تاثير معني داري (p<0.1) بر عملکرد بوته داشت.

 
کلید واژه: نعناع فلفلي، نيتروژن
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 79  
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی