برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثر تغذيه سطوح مختلف تخم پنبه روي ميزان گوسيپول پلاسماي خون و اثر آن روي عملکردهاي توليدي در اوايل دوره شيردهي گاوهاي هلشتاين

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: حاجي پور محسن*,صالحپور مرتضي,حاجي پور ساره
 
 *دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قائم شهر
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  پژوهشکده برنج و مرکبات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
زمان:  1389دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

اين بررسي جهت تعيين اثرات سطوح مختلف تغذيه پنبه دانه، روي گوسيپول پلاسما و عملکردهاي توليدي در اوايل دوره شيردهي انجام شد. در اين آزمايش از 16 گاو هلشتاين با ميانگين فاصله از زايش 39±5 روز در قالب طرح مربع لاتين با 4 جيره غذايي، 4 دوره آزمايشي، 4 بلوک و 4 واحد آزمايشي در هر بلوک استفاده شد. دام ها در طي هر دوره آزمايش يکي از 4 جيره آزمايشي حاوي 0، 7، 14 و 21 درصد پنبه دانه را استفاده نمودند.جيره ها از نظر پروتئين خام و انرژي خالص شيردهي مشابه بودند. گاوها در جايگاه هاي انفرادي از جيره هاي کاملا مخلوط شده (TMR) استفاده نمودند. در اين آزمايش نشان داده شد که ميزان گوسيپول پلاسماي دام ها بر اساس جيره مصرفي شان تفاوت معني داري داشت (P<0.05) به طوري که گوسيپول پلاسماي گاوهاي تغذيه شده با سطوح بالاتر (14 و 21 درصد)، بيشتر بود. گوسيپول حاصله از پنبه دانه روي درصد و مقدار چربي و پروتئين شير اثر منفي داشت اما در مصرف ماده خشک و توليد شير اثر معني داري مشاهده نگرديد.

 
کلید واژه: اوايل دوره شيردهي، گاوهاي هلشتاين، پنبه دانه، گوسيپول پلاسما، عملکردهاي توليدي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 73  
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی