برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثر پودر رزماري بر روي عملکرد و کيفيت تخم مرغ در مرغان تخم گذار تجاري

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: حسيني زرگر سيدحسن*,زرقي حيدر,قنبرآبادي ام البنين,جميلي معصومه,قائمي جاويد معصومه,يوسفي زهرا
 
 *مرکز آموزش عالی جهاد کشاوزی خراسان رضوی (شهید رضوی)
 
عنوان همایش: همايش ملي گياهان دارويي
نوع همایش:  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
حامی:  پژوهشکده برنج و مرکبات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
زمان:  1389دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

به منظور استفاده از سطوح مختلف پودر برگ گياه رزماري در سطوح جيره مرغان تخم گذار تجاري و بررسي اثر عملکرد آن بر روي صفات کمي و کيفي از 200 مرغ تخمگذار تجاري سويه هاي لاين «w-36» با ميانگين وزني مشابه در سن 22 هفتگي به مدت 40 روز آزمايشي در قالب طرح کاملا تصادفي در سطوح (0، 0.5، 1، 1.5، 2، درصد) انجام شد. مرغ هاي تخم گذار به 5 تيمار و 4 تکرار (10 قطعه مرغ در هر واحد آزمايش) به صورت تصادفي تقسيم شدند. نتايج بدست آمده نشان داد که استفاده از پودر رزماري در جيره ها در مقايسه با گروه شاهد بر ميانگين درصد توليد تخم مرغ، خوراک مصرفي، ضريب تبديل غذايي، گرم تخم مرغ توليدي در روز (Egg mass)، تغيير وزن مرغ ها در طول آزمايش، وزن ويژه، واحدهاو و وزن زرده تاثير معني داري نداشت. اما ميانگين وزن تخم مرغ ها، وزن پوسته، ضخامت پوسته و وزن سفيده در مقايسه با گروه شاهد به طورمعني داري افزايش يافت (p<0.05).

 
کلید واژه: رزماري، مرغ تخم گذار، عملکرد، صفات کمي و کيفي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 179  
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی