فهرست مقالات منتشره در همایش : تعداد 4 مورد یافت شد از 1 كنفرانس علوم و صنايع غلات، نان و فرآورده هاي آردي عنوان همایش علمی: کنفرانس علوم و صنايع غلات، نان و فرآورده هاي آردي گروه تخصصی: کشاورزي و منابع طبيعي نوع: سازمان ها و مراکز غير دولتي برگزار کننده: گروه همايش ياران، سازمان تحقيقات آموزش و ترويج كشاورزي دوره همایش علمی : 1 تاریخ برگزاری: 12-13 آبان 1395 شهر محل برگزاری: مشهد تارگاه: http://www.irancerealtech.com/ پست الکترونیکی: paper@irancerealtech.com 1 : مروری بر کاربرد برخی مغذی کننده ها و بیوپلیمرهای غلات و شبه غلات در فرمولاسیون آرد، نان و محصولات فراسودمند عنوان همایش: كنفرانس علوم و صنايع غلات، نان و فرآورده هاي آردي زمان: 12-13 آبان 1395 دوره: 1 نویسنده: كرماني مهدي,آقاجاني عبدالرضا کلید واژه: آرد گندم، مغذي کننده، بيوپليمر،غلات، شبه غلات، غذاهاي فراسودمند بارگیری متن کامل: 2 : بررسی اثر رساندن آرد بر روی شاخص های کیفی آرد گندم عنوان همایش: كنفرانس علوم و صنايع غلات، نان و فرآورده هاي آردي زمان: 12-13 آبان 1395 دوره: 1 نویسنده: زارع بهنميري زهرا*,معتمدزادگان علي,نقوي ميثم,حمزه شبنم کلید واژه: گلوتن، رساندن آرد گندم، کيفيت پروتئيني بارگیری متن کامل: 3 : بررسی اثر رسانیدن آرد بر روی شاخص میکروبیولوژیکی و زلنی آرد گندم عنوان همایش: كنفرانس علوم و صنايع غلات، نان و فرآورده هاي آردي زمان: 12-13 آبان 1395 دوره: 1 نویسنده: زارع بهنميري زهرا,معتمدزادگان علي,نقوي ميثم,حمزه شبنم کلید واژه: آرد گندم، شاخص ميکروبيولوژيکي، کيفيت نانوايي بارگیری متن کامل: 4 : مدلسازی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) عنوان همایش: كنفرانس علوم و صنايع غلات، نان و فرآورده هاي آردي زمان: 12-13 آبان 1395 دوره: 1 نویسنده: نظري زهرا*,صداقت ناصر,كوچكي آرش کلید واژه: مايکروويو، کيک کم چرب، نشاسته پري ژلاتينه، روش سطح پاسخ بارگیری متن کامل: صفحه 1 از 1