فهرست مقالات منتشره در همایش : تعداد 16 مورد یافت شد از 2 کنفرانس ملي دستاوردهاي نوين در صنايع غذايي و تغذيه سالم عنوان همایش علمی: کنفرانس ملي دستاوردهاي نوين در صنايع غذايي و تغذيه سالم گروه تخصصی: کشاورزي و منابع طبيعي نوع: سازمان ها و مراکز غير دولتي برگزار کننده: سازمان بسيج مهندسين کشاورزي و منابع طبيعي استان البرز، موسسه زرين قلم دوره همایش علمی : 1 تاریخ برگزاری: 27-28 مرداد 1395 شهر محل برگزاری: تهران تارگاه: http://www.foodconf.ir پست الکترونیکی: info@foodconf.ir 1 : معرفی روش های شناسایی و جداسازی سالمونلا از مواد اولیه فرآورده های گوشتی عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي نوين در صنايع غذايي و تغذيه سالم زمان: 27-28 مرداد 1395 دوره: 1 نویسنده: عمراني بهنام* کلید واژه: خمير مرغ، روش کلاسيک و مولکولي، سالمونلا، PCR بارگیری متن کامل: 2 : بررسی خواص رئولوژیکی رب سیب عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي نوين در صنايع غذايي و تغذيه سالم زمان: 27-28 مرداد 1395 دوره: 1 نویسنده: رستمي نگار*,طالب نيا ياسمن,عبادي حسن کلید واژه: رب سيب، خواص رئولوژيکي، قانون توان بارگیری متن کامل: 3 : بررسی تاثیر روش های مختلف میکروب زدایی بر میزان بار آلودگی میکروبی دست کارگران واحدهای صنایع غذایی عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي نوين در صنايع غذايي و تغذيه سالم زمان: 27-28 مرداد 1395 دوره: 1 نویسنده: مهربان اعظم*,وظيفه دوست محسن,حيدري سورشجاني مريم کلید واژه: آلودگي دست، آب و صابون مايع، ژل ضدعفوني کننده بارگیری متن کامل: 4 : بررسی میزان اندیس پراکسید در مواد غذایی طبخ شده در ساندویچی ها و رستوران های شهر لاهیجان در سال 1393 عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي نوين در صنايع غذايي و تغذيه سالم زمان: 27-28 مرداد 1395 دوره: 1 نویسنده: نصراله زاده ماسوله آذين,طايفه ماندانا,صادقي سيدمصطفي,آتش فراز معصومه,غمگسارصالح زهرا کلید واژه: انديس پراکسيد، حرارت، روغن، ساندويچ فروشي و رستوران، سرخ کردن بارگیری متن کامل: 5 : بررسی افزودن دانه روغنی بزرک بر روی بهبود خواص کیفی نان عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي نوين در صنايع غذايي و تغذيه سالم زمان: 27-28 مرداد 1395 دوره: 1 نویسنده: پوردلير راحله*,رادي محسن کلید واژه: بزرک، نان، جذب آب، بياتي، pH بارگیری متن کامل: 6 : تعیین قدرت آنتی اکسیدانی عصاره استخراجی از میوه بلوط به روش مایکروویو با حلال های مختلف عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي نوين در صنايع غذايي و تغذيه سالم زمان: 27-28 مرداد 1395 دوره: 1 نویسنده: رضايي فرزانه*,دستغيب بهشتي محمدكاظم کلید واژه: ميوه بلوط، مايکروويو،، آنتي اکسيدان، ترکيبات فنولي بارگیری متن کامل: 7 : افزایش ایمنی و ماندگاری مواد غذایی با استفاده از پرتودهی گاما عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي نوين در صنايع غذايي و تغذيه سالم زمان: 27-28 مرداد 1395 دوره: 1 نویسنده: رفيعي سيدرضا,غلامي ياسمن,افتخاري زاده احسان* کلید واژه: پرتودهي گاما، ايمني و ماندگاري مواد غذايي، سترون سازي بارگیری متن کامل: 8 : بررسی شیوع سوء تغذیه کودکان 6-2 ساله مبتلا به عفونت های گوارشی بستری در بخش اطفال عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي نوين در صنايع غذايي و تغذيه سالم زمان: 27-28 مرداد 1395 دوره: 1 نویسنده: صمدپوراملشي طيبه*,قاسمي ايران,صادق زاده ويدا,روشن دل اعظم کلید واژه: وضعيت تغذيه اي، کودکان 6-2 ساله، عفونت هاي گوارشي بارگیری متن کامل: 9 : مروری بر فلزات سنگین در برنج (منابع آلودگی، شناسایی و اندازه گیری) عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي نوين در صنايع غذايي و تغذيه سالم زمان: 27-28 مرداد 1395 دوره: 1 نویسنده: وهاجي ندا*,طايفه ماندانا کلید واژه: برنج، فلزات سنگين، آلودگي بارگیری متن کامل: 10 : بررسی انواع فرآوری و غنی سازی بر روی پاستا و تاثیر بر کیفیت نهایی آن عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي نوين در صنايع غذايي و تغذيه سالم زمان: 27-28 مرداد 1395 دوره: 1 نویسنده: وهاجي ندا* کلید واژه: پاستا، غني سازي، فرآوري بارگیری متن کامل: صفحه 1 از 2