فهرست مقالات منتشره در همایش : تعداد 28 مورد یافت شد از 3 کنفرانس ملي دستاوردهاي فن آورانه علوم و صنايع غذايي ايران عنوان همایش علمی: کنفرانس ملي دستاوردهاي فن آورانه علوم و صنايع غذايي ايران گروه تخصصی: کشاورزي و منابع طبيعي نوع: سازمان ها و مراکز غير دولتي برگزار کننده: مرکز رشد واحدهای فن آوری دانش بنیان (شرکت پژوهشگران فن آور برنا) دوره همایش علمی : 1 تاریخ برگزاری: 6 آذر 1394 شهر محل برگزاری: بابلسر تارگاه: http://www.cds.borna-co.ir پست الکترونیکی: info@borna-co.ir 1 : تعیین وجود بافت های غیر مجاز به روش هیستولوژیکی در انواع سوسیس و کالباس عرضه شده در شهرهای تبریز و خوی و ارتباط آن با فرمولاسیون فرآورده در سال 1394-1393 عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي فن آورانه علوم و صنايع غذايي ايران زمان: 6 آذر 1394 دوره: 1 نویسنده: پيامي آيدا*,موثق محمدحسين,دل آشوب مسعود کلید واژه: بافت غير مجاز، فرآورده هاي گوشتي، تبريز، خوي 2 : اندازه گیری سرب و کادمیوم در روغن زیتون ایرانی و خارجی در فرم های بدون طعم و طعم دارشده توسط فلفل قرمز عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي فن آورانه علوم و صنايع غذايي ايران زمان: 6 آذر 1394 دوره: 1 نویسنده: زيارتي پريسا*,ميرمحمدمكي فاطمه سادات,محمدي شبنم کلید واژه: ايمني غذايي، روغن زيتون، فلزات سنگين، دستگاه جذب اتمي 3 : مقایسه تاثیر روغن های کنجد و کانولا در به تاخیر انداختن بیاتی نان تافتون عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي فن آورانه علوم و صنايع غذايي ايران زمان: 6 آذر 1394 دوره: 1 نویسنده: كياني پويان*,عزيزي محمدحسين,فاضلي فاطمه کلید واژه: نان، تافتون، بياتي، بهبوددهنده، روغن کانولا، روغن کنجد بارگیری متن کامل: 4 : در آمدی بر عوامل ضد میکروبی طبیعی و عملکرد آن ها عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي فن آورانه علوم و صنايع غذايي ايران زمان: 6 آذر 1394 دوره: 1 نویسنده: شريفي غربي سيده ام البنين*,تقي پورثاني جواد کلید واژه: باکتريوسين، ضد ميکروب هاي طبيعي، باکتري هاي اسيد لاکتيک، عملکرد بارگیری متن کامل: 5 : اثر عوامل مختلف بر خشک کردن اسمزی مواد غذایی عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي فن آورانه علوم و صنايع غذايي ايران زمان: 6 آذر 1394 دوره: 1 نویسنده: شكيبا راحله*,محمدپوركاريزكي وحيد کلید واژه: آبگيري اسمزي، پيش تيمار، خشک کردن، جديدترين دستاوردها بارگیری متن کامل: 6 : نقش ضدعفونی و تصفیه آب در سرطان زایی آب آشامیدنی عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي فن آورانه علوم و صنايع غذايي ايران زمان: 6 آذر 1394 دوره: 1 نویسنده: خاني باصيري رحمت اله* کلید واژه: تصفيه و ضدعفوني آب، سرطانزايي آب، نيتروزآمين 7 : تاثیر استفاده از صمغ بومی اسفرزه و کربوکسی متیل سلولز بر ماندگاری قارچ دکمه ای عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي فن آورانه علوم و صنايع غذايي ايران زمان: 6 آذر 1394 دوره: 1 نویسنده: ابراهيمي زهرا*,مهردادي ناصر,سحري محمدعلي,فغاني الهام کلید واژه: صمغ دانه اسفرزه، کربوکسي متيل سلولز، پوشش دهي، افت وزن، pH 8 : اثر ترکیبی پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز و صمغ دانه اسفرزه بر انبارمانی قارچ دکمه ای عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي فن آورانه علوم و صنايع غذايي ايران زمان: 6 آذر 1394 دوره: 1 نویسنده: ابراهيمي زهرا*,مهردادي ناصر,سحري محمدعلي,فرشيدي آيناز کلید واژه: ترکيب صمغ دانه اسفرزه و کربوکسي متيل سلولز، پوشش دهي، افت وزن، pH 9 : غذای فراسودمند و پروبیوتیک عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي فن آورانه علوم و صنايع غذايي ايران زمان: 6 آذر 1394 دوره: 1 نویسنده: رخ بخش زهرا*,كرامت جواد کلید واژه: غذاي فراسودمند، پروبيوتيک بارگیری متن کامل: 10 : اثر پوشش ژل آلوئه ورا به همراه عصاره گیاه گزنه بر روی عمر نگهداری قارچ خوراکی دکمه ای در شرایط سرد عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي فن آورانه علوم و صنايع غذايي ايران زمان: 6 آذر 1394 دوره: 1 نویسنده: سياهرودي سجاد*,آريايي پيمان,فتاحي اسماعيل کلید واژه: قارچ دکمه اي، ژل آلوئه ورا، عصاره گزنه، اسيدآسکوربيک، کلريدکلسيم بارگیری متن کامل: صفحه 1 از 3