مشخصات

عنوان: طراحی و ساخت خط تمام مکانیزه تولید نان سنتی به روش صنعتی

گروه تخصصی:  کشاورزی و منابع طبیعی

سازمان مجری:  پژوهشکده علوم و صنایع غذایی 

گروه پژوهشی: 

پژوهشگران: 
تاریخ خاتمه:  1389

کارفرما: 

خروجی طرح: 
 
تلفن: 

نشانی سازمان مجری: 
 

چکیده:

در این پروژه، در سه مرحله اصلی تولید نان شامل: "آماده سازی خمیر - پخت - سردسازی" بر اساس اطلاعات جمع آوری شده در خصوص نان سنتی و تکنولوژی نوین نانوایی، مکانیزاسیون اجرا گردیده است. در مرحله آماده سازی خمیر، نحوه پیش بینی و تنظیم دمای تخمیر با تکنولوژی موجود، ارائه شده است. پهن نمودن خمیر توسط پهن کن غلطکی طی مراحل مختلف با حداقل آسیب دیدگی خمیر، انجام شده است. در مرحله پخت، دستگاه پخت به روش غیر مستقیم به گونه ای طراحی و ساخته شده است که با گردش بهینه محصولات احتراق در مجاورت فضای پخت، ضمن رعایت موازین بهداشتی، راندمان حرکتی به بیش از 2 برابر دستگاه های دوار فعلی افزایش یابد. ملاحضات طراحی - ساخت و نان تولیدی مطابق با استاندارد ماشین آلات خبازی و استاندارد نان ایران است. در مرحله سردسازی، نان پخته شده در شرایط بهینه سرد شده، و بیاتی نان کاهش می یابد. این پروژه با مشارکت مالی و فنی "شرکت صنایع پخت مشهد" انجام پذیرفت و دانش فنی (شامل محاسبات فنی و طراحی- مجموعه نقشه های اجرایی) و ماشین آلات ساخته شده به آن شرکت واگذار گردید.



کلیدواژگان:

 
 
Title:

Abstract:

Keyword(s):