مشخصات

عنوان:

تولید دوغ رژیمی



گروه تخصصی:  کشاورزی و منابع طبیعی

سازمان مجری:  پژوهشکده علوم و صنایع غذایی 

گروه پژوهشی: 

پژوهشگران: 
راعی معصومه (مسئول طرح)
جاجویی - (همکار طرح)

تاریخ خاتمه:  بهمن 1387

کارفرما: 

خروجی طرح: 
 
تلفن: 

نشانی سازمان مجری: 
 

چکیده:

دوغ یک نوشیدنی لبنی مناسب است و جایگزین خوب نوشابه در سبد غذایی بشمار میرود. دوغ یک نوشیدنی سالم و مفید که تامین کننده 1.4 نیاز روزانه به کلسیم و حاوی ویتامین های B2 و B6 و B12 است از این رو برخلاف نوشابه، قوی کننده استخوانهاست. دوغ علاوه بر مزایای تغذیه ای حاوی باکتری های مفید است که اثرات مفید زیادی بر سلامت دستگاه گوارش دارد. نوشابه گاز دار به علت داشتن قند زیاد سبب چاقی، بویژه در کودکان و نوجوانان می شود. همچنین زمینه را برای ابتلای افراد به دیابت، بیماری های قلبی، پوکی استخوان و فشار خون بالا فراهم می آورد. در این طرح از نمک خاص با ویژگی عمده (کم سدیم) استفاده شده است. این محصول برای افرادی که از رژیم های کم سدیم پیروی میکنند مانند بیماران با فشارخون بالا استفاده میشود. میزان سدیم تا حدود 70 % کاهش یافته و حاوی مواد معدنی حیاتی مانند پتاسیم و منیزیم میباشد.



کلیدواژگان:

 
 
Title:



Abstract:

Keyword(s):