برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات

عنوان:

تولید سبزیجات به روش ارگانیک در محیط های کنترل شده



گروه تخصصی:  کشاورزی و منابع طبیعی

سازمان مجری:  پژوهشکده گیاهان دارویی 

گروه پژوهشی: بیماری شناسی گیاهی

پژوهشگران: 
یزدانی داراب (همکار طرح)

تاریخ خاتمه:  بهمن 1383

کارفرما: سازمان همیاری اشتغال فارغ التحصیلان

خروجی طرح: 

ارائه گزارش نهایی طرح به کارفرما


نوع: کاربردی

 
تلفن: 4702499-4702505-4702611-0261-66950447-021

نشانی سازمان مجری: تهران، خیابان انقلاب، خیابان قدس، بزرگمهر غربی، پلاک 97، ساختمان اصلی: کیلومتر 55 اتوبان تهران قزوین
 

چکیده:

کشاورزی ارگانیک یک سیستم تولید است که از مصرف کودهای مصنوعی، آفت کش ها و تنظیم کننده های رشد و افزودنی های خوراک دام اجتناب می ورزد. امروزه بالا بودن سطح تولیدات غذایی در کشورهای صنعتی و پایین بودن آن در کشورهای در حال توسعه و مشکلات متعدد زیست محیطی ناشی از کشاورزی سبب شده تا اقداماتی در محدوده سیاست های وضع شده در خصوص توجه بیشتر به محیط زیست، همچنین گسترش جنبش ارگانیک (Organic movement) و توسعه بازارهای عرضه محصولات ارگانیک صورت گیرد. امروزه در کشورهای پیشرفته کشاورزان بیشترین شیوه کشاورزی خود را در جهت کشاورزی ارگانیک تغییر داده اند و در این فاصله گرایش مصرف کنندگان به مصرف محصولات ارگانیک حتی با روند سریع تری افزایش یافته است که این امر به دلیل اهمیتی است که آنها برای سلامتی بدن و بهداشت محیط زیست خود قائل اند.
organic food ماده غذایی ای است که در جریان رشد گیاه هیچ گونه مواد شیمیایی به آن اضافه نشده یا به مقدار کم استفاده شده است و به طور کلی هدف از کشت ارگانیک، تولید غذا با کیفیت بالا، همگامی با طبیعت، تقویت چرخه های بیولوژیکی در سیستم های زراعی، حفظ و افزایش حاصل خیزی خاک، بهره گیری از منابع تجدیدشونده، حفظ تنوع ژنتیکی سیستم کشاورزی و محیط اطراف، امکان کسب درآمد کافی برای زارعین و ... است. در این طرح روش های کاشت، داشت، برداشت و راه حل های ارگانیکی مبارزه با آفات و بیماری های محصولاتی نظیر خیار، گوجه فرنگی، فلفل، تربچه، ریحان، جعفری، مرزه، طالبی و توت فرنگی که در گلخانه قابل تولید هستند مطرح گردیده و عوال موثر در پرورش آنها، نکات کاربردی در مورد کشت آنها، ارقام مناسب جهت کشت در گلخانه و نحوه بسته بندی محصولات ارگانیک بیان شده است.



کلیدواژگان:

 
 
Title:



Abstract:

Keyword(s):