برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات

عنوان:

مطالعات امکان سنجی مقدماتی 13 طرح صنایع غذایی



گروه تخصصی:  فنی و مهندسی

سازمان مجری:  واحد صنعتی امیرکبیر 

گروه پژوهشی: علوم و صنایع غذایی

پژوهشگران: 
تاریخ خاتمه:  مهر 1387

کارفرما: سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران

خروجی طرح: 

مطالعات انجام شده درخصوص ایجاد واحدهای صنعتی تولید هریک از کالاهای فوق الذکر، در قالب یک کتابچه جداگانه در اختیار کارفرما قرارگرفت.


نوع: توسعه ای

 
تلفن: 66950981-66465392-021

نشانی سازمان مجری: تهران، خیابان حافظ، روبروی خیابان سمیه، دانشگاه صنعتی امیرکبیر،ساختمان جهاددانشگاهی
 

چکیده:

به منظور هدایت و راهنمایی علاقه مندان به سرمایه گذاری در مورد کالاهای زیرشاخه صنایع غذایی، لازم است یک مطالعه پیش امکان سنجی در خصوص محصول مدنظر آنها انجام شود تا سرمایه گذاران متقاضی ایجاد واحدهای صنعتی با چالش های پیش روی خود آشنا شوند. محصولات مورد مطالعه عبارتند از:
- غذاهای آماده و نیمه آماده (انواع ناگت) از مرغ و ماهی
- احداث کارخانه بسته بندی پودر زعفران درکپسول
- تولید پودر گوجه فرنگی
- تولید پودر پلاسما جهت استفاده در خوراک دام
- تولید چای کیسه ای با منشا گیاهان دارویی
- تولید فرنچ فرایز (سیب زمینی)
- پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ
- تولید روغن پالم (روغن هسته خرما)
- تولید گلوتن
- بسته بندی میوه، سبزیجات (خشک، تازه و خرد شده)
- تولید کنسانتره میوه ها
- تولید خوراک آبزیان با روش اکسترودر
- احداث کارخانه تولید پودر سیر با گرید دامی
مطالعات فنی و اقتصادی 13 طرح فوق با سرفصل های زیر انجام شد
:
- مشخصات کلی محصول
- ظرفیت سازی های انجام شده در کشور - وضعیت بازار
- وضعیت فناوری محصول
- محاسبات اقتصادی
پس از انجام مطالعات و بررسی های فوق، یک جمع بندی جهت راهنمایی سرمایه گذاران، به منظور ایجاد واحدهای صنعتی تولید هریک از کالاهای فوق الذکر، ارائه گردیده است
.



کلیدواژگان:

 
 
Title:



Abstract:

Keyword(s):