برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات

عنوان:

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح های صنعتی زیر شاخه صنایع غذایی



گروه تخصصی:  فنی و مهندسی

سازمان مجری:  واحد صنعتی امیرکبیر 

گروه پژوهشی: مهندسی شیمی

پژوهشگران: 
تاریخ خاتمه:  اردیبهشت 1388

کارفرما: شرکت شهرک های صنعتی استان سیستان وبلوچستان

خروجی طرح: 

مطالعات انجام شده درخصوص ایجاد واحدهای صنعتی تولید هریک از کالاهای فوق الذکر، در قالب یک کتابچه جداگانه در اختیار کارفرما قرارگرفت.


نوع: خدماتی

 
تلفن: 66950981-66465392-021

نشانی سازمان مجری: تهران، خیابان حافظ، روبروی خیابان سمیه، دانشگاه صنعتی امیرکبیر،ساختمان جهاددانشگاهی
 

چکیده:

در راستای اهداف دولت برای ساماندهی و ایجاد صنایع کوچک و به منظور هدایت و راهنمایی علاقه مندان به سرمایه گذاری در مورد کالاهای مورد نیاز کشور برای احداث واحدهای صنعتی جدید، در این طرح مطالعات پیش امکان سنجی تولید چندمحصول زیر شاخه صنایع غذایی در استان سیستان و بلوچستان انجام شد تا سرمایه گذاران متقاضی ایجاد واحدهای صنعتی با چالش های پیش روی خود آشنا شوند. تولید الکل و سرکه از خرما، محصولاتی بودند که امکان سنجی احداث واحدهای صنعتی تولید آنها، در قالب این طرح مورد مطالعه قرار گرفت.
مطالعات فنی و اقتصادی 7 طرح با سرفصل های زیر انجام گرفت:
ـ مشخصات کلی محصول ـ ظرفیت سازی های انجام شده در کشور ـ وضعیت بازار
ـ وضعیت فناوری محصول ـ محاسبات اقتصادی
پس از انجام مطالعات و بررسی های فوق، یک جمع بندی جهت راهنمایی سرمایه گذاران، به منظور ایجاد واحدهای صنعتی تولید هریک از کالاهای فوق الذکر، ارائه گردیده است.



کلیدواژگان:

 
 
Title:



Abstract:

Keyword(s):