برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات

عنوان:

ستخراج آنتی اکسیدان ضد سرطان اپی گالوکاتچین گالات در مقیاس آزمایشگاهی و بنچ



گروه تخصصی:  فنی و مهندسی

سازمان مجری:  پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی 

گروه پژوهشی: مهندسی شیمی

پژوهشگران: 
جعفری جید عباس (مسئول طرح)

تاریخ خاتمه:  اسفند 1387

کارفرما: معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی

خروجی طرح: 

برنامه ریزی تاسیس شرکت مورد حمایت سازمان گسترش و توسعه صنایع ایران به منظور تولید عصاره اکسیدان های غنی از EGCG از برگ سبز چای
-
برنامه ریزی برای تولید غذاهای فراسودمند بر پایه آنتی اکسیدان EGCG با همکاری شرکت زرماکارون
-
ارائه 2 مقاله به صورت سخنرانی در هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی 1387


نوع: کاربردی

 
تلفن: 4702533-4702488-4705836-0261

نشانی سازمان مجری: کرج، کیلومتر 15اتوبان قزوین، سه راهی سوپا، بلوار کاوش، مجتمع تحقیقاتی جهاد دانشگاهی، صندوق پست
 

چکیده:

امروزه برگ سبز چای در جوامع علمی و بین مصرف کنندگان به دلیل مزایایی که در سلامتی دارد مورد توجه زیادی قرار گرفته است. اثرات سودمند چای را به ترکیبات پلی فنولی چای، خصوصا کاتچین ها که حدود 30 درصد وزن خشک برگ های سبز چای را تشکیل می دهند، نسبت می دهند. مهم ترین آنها اپی گالوکاتچین گالات می باشد که 65 درصد کاتچین های پلی فنلی چای را تشکیل می دهد. قدرت آنتی اکسیدانی این ماده 120 برابر ویتامین C و 20 برابر ویتامین E می باشد.
در این طرح با استفاده از حلال های استن، استونیتریل، اتانول و آب در درصدهای حجمی مختلف و در دمای جوش، کاتچین های برگ سبز در سه فصل بهار، تابستان و پاییز که فصول برداشت برگ در ایران می باشند، استخراج شدند. برای جداسازی و خالص سازی EGCG به صورت توام از حلال و امواج ماورای صوت استفاده شده است.
مراحل و روش های اجرایی عبارتند از:
-
اندازه گیری کاتچین های برگ سبز چای ایرانی در 3 فصل برداشت بهار، تابستان، پاییز بر طبق استانداردISO
-
استخراج کاتچین های برگ سبز چای ایران به وسیله حلال های مختلف در دما و زمان های مختلف
-
استخراج آنتی اکسیدان های EGCG به وسیله حلال و امواج ماورای صوت
-
انتقال یافته های مقیاس آزمایشگاهی به مقیاس بنچ



کلیدواژگان:

 
 
Title:



Abstract:

Keyword(s):