مشخصات

عنوان: مطالعه انواع خرمای موجود در استان هرمزگان و کاربردهای صنعتی آن

گروه تخصصی:  کشاورزی و منابع طبیعی

سازمان مجری:  واحد استان خوزستان 

گروه پژوهشی: باغبانی

پژوهشگران: 
تاریخ خاتمه:  اسفند 1373

کارفرما: اداره کل صنایع هرمزگان

خروجی طرح: 

گزارش مطالعاتی تدوین و به کارفرما ارائه گردید.


نوع: کاربردی

 
تلفن: 3330023-3360022-0611

نشانی سازمان مجری: اهواز، سازمان مرکزی دانشگاه شهید چمران، طبقه همکف، صندوق پستی: 136- 61355
 

چکیده:

«خرما» یکی از محصولات عمده کشاورزی استان های جنوبی و جنوب شرقی و غربی کشور است و سالانه درآمد قابل توجهی از فروش داخلی و صادرات آن کسب می گردد. این تحقیق به منظور شناسایی کمیت و کیفیت تولید خرما در استان هرمزگان از دو جنبه باغبانی و صنایع جانبی صورت گرفت. در بخش باغبانی به بررسی وضعیت نخلستان های استان، شناخت ارقام نخل های موجود در استان، سطح زیر کشت، تولید، مصرف و صادرات خرما پرداخته شد و در بخش صنایع جانبی نیز وضعیت صنایع تبدیلی خرمای استان، مسایل و مشکلات صنایع تبدیلی استان و ارائه طرح های مقدماتی قابل اجرای صنایع جانبی خرما مورد بررسی قرار گرفت و در خاتمه به طور کلی مسایل و مشکلات خرمای استان هرمزگان، اهداف و سیاست ها و اولویت ها در توسعه صنایع تبدیلی مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت.



کلیدواژگان:

 
 
Title:

Abstract:

Keyword(s):