برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات

عنوان:

بررسی روشهای سنتز دو نمونه پرمصرف از امولسیفایرهای غذایی (فاز مطالعاتی)



گروه تخصصی:  فنی و مهندسی

سازمان مجری:  واحد تهران 

گروه پژوهشی: شیمی

پژوهشگران: 
حسن زاده معصومه (مسئول طرح)

تاریخ خاتمه:  اسفند 1388

کارفرما: جهاددانشگاهی تهران

خروجی طرح: 

استفاده از امولسیفایرها جهت کاهش ضایعات، به تاخیر انداختن بیاتی، افزایش حجم و بهبود کیفیت در صنایع پخت نان، شیرینی، کیک و ... از اهمیت بالایی برخوردار است. امید است نتایج حاص از این طرح بتواند راهنمای کامل و خوبی جهت سنتز آزمایشگاهی آن باشد تا بتوان با تولید انبوه آن در صنعت از خروج ارز جلوگیری کرد.


نوع: کاربردی

 
تلفن: 66495417-021

نشانی سازمان مجری: تهران، خیابان انقلاب، خیابان 16آذر، سازمان مرکزی دانشگاه تهران، طبقه پنجم، صندوق پستی: 186-13145
 

چکیده:

تعیین روش های سنتز و آنالیز SSL و DATEM و کاربردهای آنها در صنایع غذایی هدف این تحقیق می باشد
مراحل و روش های اجرایی عبارتند از
:
ـ جمع آوری اطلاعات از منابع علمی (اینترنت، کتابخانه ها، مقالات و ...)
ـ ارزیابی داروهای به دست آمده درخصوص نشر و آنالیز این مواد
ـ انتخاب روش سنتز و آنالیز جهت فاز آزمایشگاهی
ـ جمع بندی و تدوین دو گزارش جامع مستقل
SSL) و (DATEM
در این طرح ابتدا نقش و کاربرد سورفکتانت ها در صنایع غذایی به عنوان عوامل ضد بیاتی، افزایش دهنده حجم خمیر، فرم دهندگی، ایجاد استحکام، پایدارکنندگی، ایجاد و حفظ حالت کف و ... بررسی شدند.
پس از آن مطالعه جامعی در مورد ساختار شیمیایی، خواص فیزیکی ـ شیمیایی، جدول اطلاعات ایمنی و ... صورت گرفت. مهمترین بخش این طرح بررسی روش های سنتز و آنالیز دو نمونه مهم از امولسیفایرهای غذایی یعنی SSL و DATEM و همچنین عوامل موثر بر واکنش ها (دما، زمان، نسبت مولی، فشار و ...) روش های مختلف کنترل کیفی و آنالیز مواد اولیه و محصولات می باشد.



کلیدواژگان:

 
 
Title:



Abstract:

Keyword(s):