مشخصات

عنوان:

تیپ شغلی احداث واحد تولید پودر گوجه فرنگی



گروه تخصصی:  فنی و مهندسی

سازمان مجری:  واحد تهران 

گروه پژوهشی: مهندسی شیمی

پژوهشگران: 
اطلاعاتی وجود ندارد

تاریخ خاتمه:  دی 1385

کارفرما: سازمان همیاری اشتغال فارغ التحصیلان

خروجی طرح: 

گزارش نهایی به کارفرما عرضه گردید.


نوع: کاربردی

 
تلفن: 66495417-021

نشانی سازمان مجری: تهران، خیابان انقلاب، خیابان 16آذر، سازمان مرکزی دانشگاه تهران، طبقه پنجم، صندوق پستی: 186-13145
 

چکیده:

از مهم ترین عوامل در جذب سرمایه گذاران برای مشارکت در یک طرح صنعتی، عرضه اطلاعات صحیح اقتصادی از طرح صنعتی در قالب «طرح توجیهی» یا “Business plan” است.
در این طرح علاوه بر معرفی پودر گوجه فرنگی به عنوان یک محصول جدید در سبد مصرف غذایی خانواده های ایرانی، محاسبات اقتصادی سرمایه گذاری و بهره دهی احداث واحد تولید این ماده عرضه شده است.
صنایع تبدیل مواد غذایی از جمله صنایعی هستند که در قرون 19 و 20 میلادی رشد بسیار چشمگیری داشته اند. چهار عامل موثر در این رشد عبارتند از: 1. افزایش مدت نگهداری مواد غذایی 2. افزایش تنوع در رژیم غذایی مردم 3. غنی سازی و افزایش کیفیت تغذیه ای غذا 4. ایجاد اشتغال و ارزش افزوده مناسب.
محصول پودر گوجه فرنگی از جمله موادی است که تولید آن می تواند باعث افزایش مدت نگهداری گوجه فرنگی، ایجاد تنوع در رژیم غذایی مردم و ایجاد شغل و درآمد گردد.
محاسبات و بررسی های انجام شده نشان می دهد که با سرمایه گذاری ثابت حدود 1.2 میلیارد ریال و سرمایه در گردش حدود4 میلیارد ریال می توان یک واحد تولید پودر گوجه فرنگی با ظرفیت 168 تن در سال کنار یک کارخانه تولید رب گوجه احداث نمود. نرخ بازگشت سرمایه در این واحد 76% و نقطه سربه سری حدود 1.5 سال است.



کلیدواژگان:

 
 
Title:



Abstract:

Keyword(s):