چکیده: یکی از روش های متداول برای تهیه ارقام مقاوم به شوری و خشکی در گیاهان و از آن جمله جو، روش کشت بافت است. در مورد این موضوع تحقیقات مختلفی در داخل و خارج از کشور در رابطه با تهیه ارقام مقاوم به خشکی و شوری به خصوص در گیاه جو صورت پذیرفته است. در این طرح ضمن مطالعه و جمع آوری فعالیت های تحقیقاتی انجام گرفته در داخل و خارج از کشور، کلیه مطالب و دسته بندی آن ها، به صورت گزارش مبسوطی تدوین گردیده است که می تواند برای تحقیقات بعدی منبع معتبر و جامعی باشد و ضمن جلوگیری از دوباره کاری ها، به عنوان راهنمای مناسبی مورد استفاده محققان قرار گیرد.
|