چکیده: خرما محصولی سرشار از مواد قندی است لذا سالم بودن میوه تاثیر مهمی در حفظ کیفیت ظاهری دارد و از آلودگی و ترشیدن آن جلوگیری می نماید، از طرفی از این محصول برای تولید شیره خرما و تولید الکل و غیره نیز استفاده می گردد که در این مواد جداسازی پوست از قسمت گوشت آن اهمیت زیادی دارد. در این تحقیق روش جلوگیری از ترک در پوست خرما و روش های جداسازی پوست از گوشت خرما مورد بررسی قرار گرفت و با استفاده از کلیه منابع موجود بررسی عملی بر روی عوامل موثر در ترک خوردگی پوسته خرما در خرمای غالب منطقه (رقم کبکاب) در شرایط آزمایشگاهی صورت گرفت. همچنین به منظور جداسازی پوست از گوشت خرما نیز در شرایط آزمایشگاهی پروسه های مختلف مورد بررسی قرار گرفت و نتایج به صورت گزارش مدون تهیه و تحویل اداره کل صنایع استان بوشهر گردید.
|