طرح های پژوهشی عباس جعفری جید 1 : امکان سنجی غیرفعال سازی میکروبی به وسیله سیال فوق بحرانی مجریان: جعفری جید عباس(مسئول پروژه),ذاکری علی 2 : یافتن افزودنی های مجاز خوراکی برای افزایش میزان رنگ و طعم چای مجریان: حسینی جوبه سیدمحمد(مسئول پروژه),ذاکری علی,جعفری جید عباس 3 : فرمولاسیون و تولید بیسکوییت غنی شده توسط املاح روی و آهن و پروتئین گیاهی مجریان: حسینی جوبه سیدمحمد(مسئول پروژه),ذاکری عباس,جعفری جید عباس 4 : امکان سنجی ساخت خشک کن مادون قرمز ویژه چای مجریان: ذاکری علی(مسئول پروژه),جعفری جید عباس,لاهیجانی مهراب,حسینی جوبه سیدمحمد 5 : بررسی کاربرد نشاسته پرژلاتینه سیب زمینی در افزایش گرانروی گل حفاری مجریان: ذاکری علی(مسئول پروژه),محمدحسینی ناهید,جعفری جید عباس,ضیاالدینی علی 6 : مطالعه و بررسی رنگدانه های طبیعی و منابع میکروبی تولید آنها در صنایع غذایی و مصارف خوراکی مجریان: ذاکری علی(مسئول پروژه),جعفری جید عباس,بایگان عباس 7 : استخراج آنتی اکسیدان ضدسرطانی اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) در مقیاس آزمایشگاهی و Bench (ویرایش دوم) مجریان: جعفری جید عباس(مسئول پروژه),ذاکری علی,ضیاالدینی علی 8 : ستخراج آنتی اکسیدان ضد سرطان اپی گالوکاتچین گالات در مقیاس آزمایشگاهی و بنچ مجریان: جعفری جید عباس(مسئول پروژه) 9 : استخراج و خالص سازی گلیکوزیدهای استویول از گیاه شیرین برگ (Stevia rebaudiana Bertoni) مجریان: یزدانی داراب(مسئول پروژه),خلیقی سیگارودی فرحناز,جعفری جید عباس,کاشفی -,قاسمی وحید 10 : تدوین دانش فنی تولید نشاسته حفاری با قابلیت تحمل دمایی زیاد مجریان: علی نژاد عباس(مسئول پروژه),جعفری جید عباس(مسئول پروژه)