طرح های پژوهشی معصومه مهربان سنگ آتش 1 : مطالعه اثر ضدمیکروبی گیاه کاکوتی بر برخی باکتریهای مولد فساد و بیماری زای مواد غذایی در محیط کشت و اثر آن در افزایش زمان نگهداری محصولات لبنی مجریان: مهربان سنگ آتش معصومه(مسئول پروژه),بیرقی طوسی شهرام,کاراژیان رضا 2 : تعیین میزان باقیمانده دی اکسید گوگرد در انواع مهم کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی مجریان: مهربان سنگ آتش معصومه(مسئول پروژه),وثوق امیرصالح,نوذری اول یاسین,محمودی زهره,عبادی عبداله,نوربخش ریحانه 3 : تعیین عوامل ایجاد کننده طعم و آرومای نامطلوب و بادکردگی در محصول دوغ پاستوریزه و ارایه راهکارهای مناسب جهت کنترل آن مجریان: مهربان سنگ آتش معصومه(مسئول پروژه),نوربخش ریحانه,سخدری جواد,تجلی فائزه,محسن زاده محمد,هدایتی مقدم محمدرضا 4 : ارزیابی سطح آفلاتوکسین B1 در خوراک دام و تعیین میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیر گاوداری های تحت پوشش رکوردگیری استان خراسان رضوی مجریان: مهربان سنگ آتش معصومه(مسئول پروژه),محسن زاده محمد(مسئول پروژه),تجلی فائزه,کاراژیان رضا,سرابی محبوبه,نوربخش ریحانه,اکبری محمدکاظم,قیامتی فریبا,صفری امید 5 : بررسی امکان تولید فیلم های پلیمری فعال گیرنده اکسیژن بر پایه نمک فلزی آسکوربات و اتیلن وینیل الکل جهت بسته بندی مواد غذایی مجریان: نیازمند راضیه(مسئول پروژه),سرابی محبوبه(مسئول پروژه),مهربان سنگ آتش معصومه(مسئول پروژه) 6 : بررسی تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس رامنوسوس گونه (PTCC (1637 و مخمر ساکارومایسس سرویزیه (PTCC (5177 بر سمیت زدایی آفلاتوکسین B1 در شرایط in vitro مجریان: کاراژیان رضا,مهربان سنگ آتش معصومه,تجلی فائزه,مجتهدی محسن,صادق محمد 7 : کاربرد سیستم های هوشمند جهت ارزیابی ریسک های میکروبی در فرایند تولید فراورده های لبنی و مقایسه آن با برخی روش-های کلاسیک (مطالعه موردی دوغ ایرانی) مجریان: مهربان سنگ آتش معصومه,شهیدی فخری(مسئول پروژه),محبی محبت(مسئول پروژه),وحیدیان کامیاد علی,قدس روحانی محسن 8 : بررسی پتانسیل تولید پپتیدهای زیست فعال مهارکننده ACE و ارزیابی ویژگی های عملکردی برخی سویه های باکتریایی بومی ایران مجریان: مهربان سنگ آتش معصومه(مسئول پروژه),نوروزی ندا,احتیاطی احمد,کاراژیان رضا,نظری زهرا,آسوده احمد 9 : فرمولاسیون و تدوین دانش فنی تولید پرمیکس جایگزین چربی مجریان: نظری زهرا(مسئول پروژه),کاراژیان رضا(مسئول پروژه),مهربان سنگ آتش معصومه,احتیاطی احمد 10 : طراحی و ساخت نمونه آزمایشگاهی شورتنینگ از روغن های گیاهی و مقایسه ویژگی های آن با شورتنینگ تجاری مجریان: احتیاطی احمد(مسئول پروژه),مهربان سنگ آتش معصومه(مسئول پروژه),کاراژیان رضا,نظری زهرا,صادقی فرزاد