5 SID.ir | تاثير آزو لا در كمپوست كردن پوست درخت، ضايعات چاي و پوست برنج

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير آزو لا در كمپوست كردن پوست درخت، ضايعات چاي و پوست برنج

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
اين تحقيق به منظور بررسي تاثير آزولا در كمپوست درخت، ضايعات چاي و پوست برنج و مقايسه خصوصيات فيزيكي و شيميايي مخلوط ها و مواد آلي به كار برده شده با استاندارد بسترهاي كشت گياهان زينتي در گروه باغباني دانشكده كشاورزي دانشگاه تهران (كرج) اجرا گرديد. ابتدا سرخس آزولا به نسبت هاي حجمي 0، 25، 50، 75 و 100 درصد با پوست درخت، ضايعت چاي و پوست برنج مخلوط شد و سپس كمپوست شدند. مخلوط ها در حين كمپوست شدن پس از 45 و 90 روز جهت تعيين رسيدگي نمونه برداري شدند. آزمايش در قالب طرح بلوك هاي كامل تصادفي با چهار تكرار انجام شد. تيمارها شامل تركيب چهار سطح آزولا با پوست درخت ،ضايعات چاي و پوست برنج بود. يك تيمار نيز به صد در صد آزولا اختصاص داده شد. پنج ماه پس از كمپوست كردن، نمونه برداري مجدد انجام شد و 13 تيمار مورد بررسي با مخلوط شاهد حاوي 50% پيت و 50% پرليت مقايسه شد. در اين زمان تمامي خصوصيات فيزيكي و شيميايي اندازه گيري شدند. نتايج نشان داد كه آزولا تأثير معني‌داري در كمپوست كردن پوست برنج ندارد ولي آزولا در نسبت‌هاي 50% و 75% اثر معني‌داري در كمپوست كردن پوست درخت و ضايعات چاي داشت. كمپوست آزولا از نظر عناصر غذايي غني بود و كمپوست پوست درخت و مخلوط‌هاي آن با آزولا بهترين خصوصيات را براي بسترهاي گياهان زينتي دارا بودند.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 235
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی