نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

نقشهاي عاملي در طعم گس خرمالو

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه تهران
 
چکیده: 
در تمامي متون روايي، نقصاني بعنوان مسبب عمل به خود را به نمايش ميگذارد؛ دنباله متن تلاش در جهت رفع آن نقصان خواهد بود. اين دنباله كه در آن، وضعيت اوليه به وضعيتي ثانويه تبديل ميگردد همان فرايند روايي است كه بدون حضور عاملان، به عبارت ديگر آنانكه نقشي بعهده دارند از جمله اشيا، مفهومي نخواهد داشت. گرمس بعد از پرپ، اولين فردي كه شكل متن روايي را ترسيم نمود، كار را از سر گرفت و عاملان را عهده دار عملكردهاي متفاوتي نمود.شناسايي نقشهاي عاملي و فرايند روايي در داستان كوتاه طعم گس خرمالو، نوشته زويا پيرزاد، با در نظر داشتن بررسي از ديدگاه ساختارگرايانه اين داستان كوتاه، بعنوان محور اصلي كار، هدفي است كه اين مقاله دنبال مي كند.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
  • ندارد
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

چاوشیان، ش. (1387). نقشهای عاملی در طعم گس خرمالو. قلم, 4(8), 5-21. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=91704



Vancouver : کپی

چاوشیان شراره. نقشهای عاملی در طعم گس خرمالو. قلم. 1387 [cited 2022August12];4(8):5-21. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=91704



IEEE : کپی

چاوشیان، ش.، 1387. نقشهای عاملی در طعم گس خرمالو. قلم, [online] 4(8), pp.5-21. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=91704.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 230 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی