برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1382 , دوره  9 , شماره  3 ; از صفحه 55 تا صفحه 68 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر فرايند تصفيه بر خصوصيات كيفي روغن سويا

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

روغن سويا مهمترين روغن گياهي جهان از نظر ميزان توليد و مصرف مي‌باشد. از اين رو بررسي پيرامون اثر فرآيند تصفيه بر خصوصيات كيفي اين روغن انجام شد. بدين منظور دو روش تصفيه مورد استفاده قرار گرفت كه در روش اول صمغ‌گيري با آب، خنثي‌سازي، رنگبري با خاك رنگبري طبيعي و بوگيري و در روش دوم صمغ‌گيري با آب و اسيدفسفريك، خنثي‌سازي، رنگبري با خاك رنگبري فعال شده با اسيد و سپس بوگيري انجام شد. اگرچه كاهش مقدار اسيد چرب آزاد، پراكسيد، فسفوليپيد، زمان مقاومت به اكسيد شدن، رنگ، فلزاتي مانند مس و آهن، تركيبات غيرقابل صابوني شدن و توكوفرول طي فرآيند تصفيه و در هر دو روش مورد استفاده صورت گرفته است، بررسي‌ها بيانگر موثرتر بودن روش دوم تصفيه خصوصا در رابطه با كاهش مس، آهن، فسفر، رنگ و فسفوليپيد مي‌باشد. ضمنا تغيير قابل توجهي در تركيب اسيد چرب روغن سويا و تركيبات استرولي آن طي فرآيند تصفيه ايجاد نگشته است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

قوامی، م.، و قراچورلو، م.، و مهستی، پ. (1382). بررسی اثر فرایند تصفیه بر خصوصیات کیفی روغن سویا. علوم کشاورزی, 9(3), 55-68. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=834



Vancouver : کپی

قوامی مهرداد، قراچورلو مریم، مهستی پیمان. بررسی اثر فرایند تصفیه بر خصوصیات کیفی روغن سویا. علوم کشاورزی. 1382 [cited 2021June14];9(3):55-68. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=834



IEEE : کپی

قوامی، م.، قراچورلو، م.، مهستی، پ.، 1382. بررسی اثر فرایند تصفیه بر خصوصیات کیفی روغن سویا. علوم کشاورزی, [online] 9(3), pp.55-68. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=834.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 407 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی