برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1382 , دوره  34 , شماره  2 ; از صفحه 273 تا صفحه 281 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير شرايط فرآيند اسمز بر ميزان آبگيري در برگه هلو

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
فرآيند اسمز عبارت است از خارج‌سازي آب مواد غذايي به وسيله قرار دادن آنها در محلول‌هاي هيپرتونيك. اين محلول‌ها به علت دارا بودن فشار اسمزي بالاتر و ايجاد گراديان غلظتي بين خود و مواد غذايي باعث خروج آب از مواد غذايي مي‌شوند. اين پژوهش با استفاده از محلول ساكارز، شربت گلوكز (با غلظت‌هاي 40، 50 و 60 درصد) و محلولهاي تركيبي شامل: (40% ساكارز، 20% شربت گلوكز)، (20% ساكارز، 40% شربت گلوكز)، (40% ساكارز، 20% شربت گلوكز، 3% نمك طعام) بر اساس طرح آماري بلوكهاي كامل تصادفي انجام گرفت. نتايج نشان داد كه محلولهاي ساكارز با غلظت 50 و 60%، شربت گلوكز با غلظت 60% و محلول تركيبي (ساكارز 40%، شربت گلوكز 20%، نمك 3%)، آبگيري بيشتري داشتند. همچنين تاثير عوامل مختلف مانند نوع و غلظت محلول اسمزي، ضخامت برگه هلو و همزدن بر فرآيند اسمز از نظر درصد آبگيري تفاوتت معني‌داري داشتند.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

صوتی خیابانی، م.، و سحری، م.، و امام جمعه، ز. (1382). بررسی تاثیر شرایط فرآیند اسمز بر میزان آبگیری در برگه هلو. علوم کشاورزی ایران, 34(2), 273-281. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=816



Vancouver : کپی

صوتی خیابانی محمود، سحری محمدعلی، امام جمعه زهرا. بررسی تاثیر شرایط فرآیند اسمز بر میزان آبگیری در برگه هلو. علوم کشاورزی ایران. 1382 [cited 2021June17];34(2):273-281. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=816



IEEE : کپی

صوتی خیابانی، م.، سحری، م.، امام جمعه، ز.، 1382. بررسی تاثیر شرایط فرآیند اسمز بر میزان آبگیری در برگه هلو. علوم کشاورزی ایران, [online] 34(2), pp.273-281. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=816.



 

 
بازدید یکساله 86 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی