6 SID.ir | پروفيل اسيد هاي چرب باكتري هاي داراي رنگدانه زرد مرتبط با بيماري شانكر مركبات جنوب ايران

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 
پروفيل اسيد هاي چرب باكتري هاي داراي رنگدانه زرد مرتبط با بيماري شانكر مركبات جنوب ايران
 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه بيماري شناسي، دانشكده كشاورزي، دانشگاه تربيت مدرس
 
چکیده: 

اسيدهاي چرب 15 استرين از باكتري هاي داراي رنگدانه زرد (دو گروه گرم مثبت و يك گروه گرم منفي از هر گروه 5 استرين) انتخاب شده از ميان 30 استرين كه به طور فراوان در محيط كشت جداسازي باكتري عامل بيماري شانكر مركبات رشد مي نمودند، با روش آناليز اسيدهاي چرب بوسط كروماتوگرافي گاز مايع  (gas-liguid chromatography) بررسي گرديد. داده هاي به دست آمده توسط نرم افزار MIS verion 3.2 آناليز و با بانك اطلاعات موجود بداي باكتري ها به منظور شناسايي آنها مقايسه گرديد. نتايج نشان داد كه اين استرين ها متعلق به سه گونه مختلف هستند. استرين هاي گروه اول، گروه دوم و گروه سوم به ترتيب داراي 10، 18و 9اسيد چرب بودند. اسيدهاي چرب مهم گروه اول شامل 15:0 anteiso، 16:0- iso،16:0 و anteiso 17:0بوده و اين استرين ها به عنوان curtobaterium flaccumfaciens شناسايي شدند. اسيدهاي چرب مهم گروه دوم شامل 14:0، 15:0، 16:0، w8c،17:1  وw9c ،  18:1بوده و اين استرين ها به عنوانrhodococcus faciens  شناسايي گرديدند. اسيدهاي چرب مهم گروه شامل14:0 ،16:0 cis 9  وcyclo  17:0 بوده و اين استرين ها به عنوان Erwinia herbicola شناسايي شدند.

 
كلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 248
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی