برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
شهريور 1385 , دوره  29 , شماره  2 ; از صفحه 13 تا صفحه 21 .
 
عنوان مقاله: 

مطالعه تاثير اسيد و آنزيم پكتيناز بر خواص نوري و ميكروبي عصاره خرما

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی دامغان، گروه علوم و صنایع غذایی
 
چکیده: 

اين تحقيق با هدف افزايش زمان ماندگاري و شفاف سازي نسبي عصاره خرما انجام گرفته است. به منظور كاهش pH از دو نوع اسيد، فرميك و ماليك، و جهت پكتين زدايي و شفاف سازي از دو نوع آنزيم، Rohapect و Pectinex 3XL استفاده شد و اثرات آن ها بر رنگ، شفافيت، بريكس و خواص ميكروبي مورد استفاده قرار گرفت. نتايج اندازه گيري شدت عبور نور در طول موج 420 و 520 نانومتر (رنگ و شفافيت) نشان داد كه دو نوع اسيد و دو نوع آنزيم مورد استفاده به تنهايي بر رنگ و شفافيت تاثيرگذار نيستند. اما اثرات متقابل اسيد و آنزيم نيز در حد P<0.01 معني دار نشان داده شد. نتايج آزمون هاي ميكروبي مبين موثر بودن فرايند اجرا شده در كاهش بار ميكروبي (با توجه به بالابودن بار ميكروبي در خرماي اوليه) مي باشد. اسيد فرميك و ماليك در كاهش كپك و مخمر تقريبا يكسان عمل كرده اما اسيد فرميك در كاهش باكتري ها موثرتر از اسيد ماليك بوده است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 127
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی