5 SID.ir | بررسي برخي خواص فيزيكي و شيميايي روغن بذر چاي

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بررسي برخي خواص فيزيكي و شيميايي روغن بذر چاي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
در اين پژوهش برخي خواص فيزيكي و شيميايي روغن بذر چاي ايراني (رقم لاريجان) بررسي، و با ويژگي‌ هاي روغن ‌هاي استحصالي از دانه آفتابگردان (رقم فارس) و ميوه زيتون ( رقم گيله زيتون) از نظر درصد اسيدهاي چرب‌، عدد پراكسيد، عدد يدي، ‌عدد صابوني و مدت زمان ماندگاري مقايسه شد. همچنين، روغن بذر چاي در دو سطح پنج و ده سطح پنج و ده درصد‌، به روغن‌ هاي آفتابگردان و زيتون افزوده شد و ماندگاري آنها با شاهد مقايسه گرديد.
نتايج نشان داد كه روغن بذر چاي از نظر خواص تغذيه اي و پايداري،‌ روغني مناسب است. آزمايش ماندگاري اين روغن‌ ها در دماي 63 درجه سانتي ‌گراد نشان داد كه ماندگاري روغن بذر چاي بيش از آفتابگردان و در حد ماندگاري آفتابگردان و زيتون افزوده شد و ماندگاري روغن آفتابگردان در حالت مخلوط بذر چاي افزايش مي ‌يابد.
 
كلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 350
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی