برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1382 , دوره  7 , شماره  3 ; از صفحه 173 تا صفحه 184 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي برخي خواص فيزيكي و شيميايي روغن بذر چاي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
در اين پژوهش برخي خواص فيزيكي و شيميايي روغن بذر چاي ايراني (رقم لاريجان) بررسي، و با ويژگي‌ هاي روغن ‌هاي استحصالي از دانه آفتابگردان (رقم فارس) و ميوه زيتون ( رقم گيله زيتون) از نظر درصد اسيدهاي چرب‌، عدد پراكسيد، عدد يدي، ‌عدد صابوني و مدت زمان ماندگاري مقايسه شد. همچنين، روغن بذر چاي در دو سطح پنج و ده سطح پنج و ده درصد‌، به روغن‌ هاي آفتابگردان و زيتون افزوده شد و ماندگاري آنها با شاهد مقايسه گرديد.
نتايج نشان داد كه روغن بذر چاي از نظر خواص تغذيه اي و پايداري،‌ روغني مناسب است. آزمايش ماندگاري اين روغن‌ ها در دماي 63 درجه سانتي ‌گراد نشان داد كه ماندگاري روغن بذر چاي بيش از آفتابگردان و در حد ماندگاري آفتابگردان و زيتون افزوده شد و ماندگاري روغن آفتابگردان در حالت مخلوط بذر چاي افزايش مي ‌يابد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

عطایی، د.، و سحری، م.، و حامدی، م. (1382). بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی روغن بذر چای. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی), 7(3), 173-184. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=677



Vancouver : کپی

عطایی داوود، سحری محمدعلی، حامدی منوچهر. بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی روغن بذر چای. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی). 1382 [cited 2021June17];7(3):173-184. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=677



IEEE : کپی

عطایی، د.، سحری، م.، حامدی، م.، 1382. بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی روغن بذر چای. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی), [online] 7(3), pp.173-184. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=677.



 

 
بازدید یکساله 241 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی