برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير سطوح مختلف پروتئين و پروتكسين بر عملكرد جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
 
چکیده: 

آزمايشي به منظور استفاده از پروپيوتيك پروتكسين و سطوح مختلف پروتئين بر عملكرد جوجه هاي گوشتي به مدت 42 روز انجام گرفت. در اين آزمايش از 360 قطعه جوجه خروس استفاده شد. آزمايش به صورت فاكتوريل 2x3 در قالب طرح كاملا تصادفي با دو سطح پروتيين (مقادير توصيه شده توسط انجمن ملي تحقيقات آمريکا (1994) و 90 درصد مقادير توصيه شده) و سه سطح پروتکسين (بدون پروتكسين، مقدار توصيه شده و 120 درصد مقدار توصيه شده) انجام گرفت. تمام جيره هاي آزمايشي داراي انرژي قابل سوخت و ساز يكسان و به جز پروتئين، حاوي حداقل مقادير مواد مغذي توصيه شده بودند. نتايج نشان داد كه در دوره رشد و همچنين كل دوره پرورش (صفر تا 42 روزگي) افزودن پروتكسين در جيره هايي با سطح پروتئين متعادل، به طور معني داري افزايش وزن جوجه ها را بهبود داد (P<0.05). همچنين جوجه هاي تغذيه شده با 120 درصد مقدار توصيه شده پروتكسين در مقايسه با گروه شاهد ضريب تبديل غذايي در کل دوره پرورش به طور معني داري بهبود يافت (P<0.05). افزوده پروتکسين به جيره بر مصرف خوراك، درصد لاشه قابل طبخ، درصد چربي محوطه شكمي و هزينه خوراك مصرفي تاثير معني داري نداشت. با كاهش سطح پروتئين جيره، هزينه خوراك مصرفي در طول دوره هاي مختلف پرورش كاهش يافت (P<0.05). همچنين با افزودن 120 درصد مقدار توصيه شده پروتكسين، هزينه خوراك به ازاي هر كيلوگرم افزايش وزن زنده،‌ به طور معني داري كاهش يافت (P<0.05).

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

آزادگان مهر، م.، و شمس شرق، م.، و دستار، ب.، و حسنی، س. (1386). تاثیر سطوح مختلف پروتئین و پروتکسین بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی, 14(3), 68-78. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=67245



Vancouver : کپی

آزادگان مهر مونا، شمس شرق محمود، دستار بهروز، حسنی سعید. تاثیر سطوح مختلف پروتئین و پروتکسین بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی. 1386 [cited 2021July29];14(3):68-78. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=67245



IEEE : کپی

آزادگان مهر، م.، شمس شرق، م.، دستار، ب.، حسنی، س.، 1386. تاثیر سطوح مختلف پروتئین و پروتکسین بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی, [online] 14(3), pp.68-78. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=67245.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 130 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی