برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير سطوح مختلف انرژي جيره هاي غذايي بر شاخص هاي رشد و تركيبات لاشه ماهي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش يافته در آب لب شور

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه شیلات، دانشگاه خلیج فارس
 
چکیده: 

جهت بررسي تاثير سطوح مختلف انرژي جيره غذايي بر شاخص هاي رشد و تركيب لاشه ماهيان قزل آلاي پرورشي (Oncorhynchus mykiss) در آب لب شور، ماهيان قزل آلاي با ميانگين وزني 93.11±0.470 گرم به مدت 90 روز در حوضچه هاي پلي اتيلن به ظرفيت 600 ليتر پرورش يافتند. ماهيان پرورش با جيره غذايي حاوي 35.750 درصد پروتيين و چهار سطح انرژي 3300، 3600، 3900 و 4200 كيلوكالري بر هر كيلوگرم و بر اساس توده زنده حوضچه ها كه هر 15 روز يكبار طي عمليات زيست سنجي تعيين شد، تغذيه گرديدند. در طول دوره  پرورش، دماي آب 15±2 درجه سانتي گراد، اسيديته 8.600-7.700، اكسيژن محلول 8.100-6.500 ميلي گرم در ليتر، هدايت الكتريكي 25640-25270 ميكروموس بر سانتي متر و شوري 15.800-15.600 گرم در ليتر اندازه گيري شد. نتايج حاصله نشان داد كه با افزايش سطوح انرژي در جيره غذايي، شاخص هاي رشد (نرخ رشد، نسبت بازده پروتيين، نرخ رشد ويژه و ميزان بهره برداري از پروتيين خالص)‌ و چربي لاشه افزايش، در حالي كه قيمت تمام شده خوراك براي توليد هر كيلوگرم ماهي، ضريب تبديل غذايي، خاكستر، پروتيين و رطوبت لاشه كاهش يافت (P<0.05). نتايج به دست آمده و تجزيه و تحليل اقتصادي مشخص نمود كه جيره غذايي با سطوح انرژي بالاتر، موجب رشد مطلوب تر و كاهش قيمت تمام شده هر كيلوگرم ماهي قزل آلاي پرورشي در آب لب شور مي شود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

نفیسی بهابادی، م. (1386). تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره های غذایی بر شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب لب شور. علوم کشاورزی و منابع طبیعی, 14(3), 21-30. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=67226



Vancouver : کپی

نفیسی بهابادی محمود. تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره های غذایی بر شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب لب شور. علوم کشاورزی و منابع طبیعی. 1386 [cited 2021July30];14(3):21-30. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=67226



IEEE : کپی

نفیسی بهابادی، م.، 1386. تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره های غذایی بر شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب لب شور. علوم کشاورزی و منابع طبیعی, [online] 14(3), pp.21-30. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=67226.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 116 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی