مشخصات مقاله عنوان نشریه: زيست شناسي ايران اطلاعات شماره: پاييز 1386 , دوره 20 , شماره 3 ; از صفحه 196 تا صفحه 205 . عنوان مقاله: ارزيابي كارآيي نايسين بر روي باكتري ليستريا منوسيتوژنز جدا شده از شير و مقاوم نسبت به برخي از اسيدهاي آلي در پنير نویسندگان: نصر آمنه*, كسري كرمانشاهي روحا, نحوي ايرج آدرس: * اصفهان، دانشگاه اصفهان، دانشکده علوم، گروه زیست شناسی چکیده: در اين تحقيق يك سويه باكتري ليستريا منوسيتوژنز بومي ايران از شير غير پاستوريزه بدون ماده نگهدارنده جدا شد و ميزان MIC و MBC اسيدهاي آلي و نمكهاي آن و نايسين به روش رقت لوله اي بر روي اين سويه تعيين و با ليستريا منوسيتوژنز PTCC1164 مقايسه شد. MIC ليستريا منوسيتوژنز جدا شده نسبت به بنزوات سديم (7 درصد)، اسيدسوربيك (1 درصد)، سوربات پتاسيم (5/2 درصد)، سيترات سديم (5/1 درصد)، اسيدپروپيونيك (25/1 درصد)، و اسيداستيك (625/0 درصد) است كه نشانه مقاومت و نسبت به نايسين (125 IU/ml) و اسيدبنزوييك (0125/0 درصد) مي باشد كه نشانه حساسيت آن به غلظتهاي مجاز اين مواد در غذا يعني به ترتيب 2/0 درصد، 3/0 درصد، 3/0 درصد، 1 درصد، 38/0 درصد، و 1/0 درصد، مي باشد. سپس كارآيي نايسين (800 IU/ml) بر روي ليستريا منوسيتوژنز جدا شده در پنير ساخت داخل در دماي يخچال بمدت 21 روز بررسي شد. نتايج نشان داد كه اين سويه ليستريا منوسيتوژنز به شرايط ذكر شده مقاومت نشان مي دهد و در مقايسه با مطالعات ديگران که مقاومت سويه هاي مختلف ليستريا منوسيتوژنز را نسبت به نايسين در غلظت500 IU/ml گزارش کرده اند مقاومت بالاتر مي باشد (800 IU/ml). همچنين گزارشات موجود در شرايط آزمايشگاهي است در حاليكه تحقيق حاضر مقاومت به نايسين را در شرايط طبيعي داخل پنير بررسي کرده است. کلید واژه: نايسين(Q2)ليستريا منوسيتوژنز(Q3)ماده نگهدارنده(Q3)كارآيي(Q3)پنير(Q3) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: عصارهنیسین1GC/MSبازده به مقیاسکارآیی فنیکارایی نسبیکاراییسالمونلا تیفی موریومشیر خاماثر ضد میکروبیانتروتوکسین ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: مقايسه روش هاي کشت استاندارد و مولکولي براي تشخيص ليستريا منوسيتوژنز در زنان باردارمدل سازي بررسي تاثير نگهدارنده نايسين به فرم آزاد بر کاهش جمعيت باکتري ليستريا منوسايتوژنز در پنير فتا، توسط اتوماتاي سلوليبازدارندگي رشد ليستريا منوسيتوژنز با باكتري هاي اسيد لاكتيك در قطعات سترون گوشت ماهي سفيد دودي (Rurtillus frisii kutum)تاثير نايسين و اسانس آويشن شيرازي به تنهايي و توام با يكديگر بر جمعيت ليستريا مونوسيتوژن تلقيح شده در گوشت چرخ شده ماهي فيتوفاگارزيابي تاثير نايسين روي کاهش غلظت نگهدارنده هاي شيميايي مواد غذايي مقالات همایشی مرتبط: کنترل آلودگی ناشی از لیستریا مونوسیتوژنز در تولیدات گوشتی آماده مصرفکاربرد نایسین به عنوان یکی از محصولات تخمیری در صنایع غذاییبررسی خاصیت ضد باکتریایی اسانس ریحان بر روی باکتری لیستریا منوسیتوژنزمقایسه تاثیر اسانس آویشن کوهی به تنهایی و ترکیب با نایسین برسالمونلا تیفی موریوم در همبرگربررسی میزان شیوع باکتری لیستریا منوسیتوژنز در دستگاه گوارش کپورماهیان استان فارس- ایران ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 85 آخرین های بلاگ افزودن فوتر در پاورپوینتآموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی