برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير مكمل آنزيمي در جيره هاي بر پايه گندم و تريتيكاله بر عملكرد و خصوصيات دستگاه گوارش جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

در اين بررسي آزمايشي به منظور بررسي اثر جيره هاي حاوي چهار غله ذرت، گندم قدس، گندم فلات و تريتيكاله با و بدون مكمل آنزيمي بر عملكرد توليدي، اقتصادي و اندازه دستگاه گوارش، با استفاده از 288 قطعه جوجه خروس گوشتي در قالب يك طرح كاملا تصادفي به روش فاكتوريل 2×4 براي يك دوره 57 روزه اجرا شد. افزودن مكمل آنزيمي به جيره هاي حاوي گندم قدس و تريتيكاله باعث كاهش معني دار ضريب تبديل غذايي در جوجه ها شد. هم چنين وزن بدن جوجه هاي تغذيه شده با جيره حاوي گندم قدس افزايش يافت (P<0.05). بين شاخص هاي عملكرد توليدي و اقتصادي دو تيمار ذرت بدون مكمل آنزيمي و گندم قدس حاوي مكمل آنزيمي هيچ گونه اختلاف معني داري مشاهده نشد. افزودن مكمل آنزيمي باعث كاهش معني دار وزن ايلئوم جوجه ها گرديد. سنگدان و پيش معده جوجه هاي تغذيه شده با گندم فلات و تريتيكاله بزرگ تر از بقيه جوجه ها بود. نتايج حاصل از اين آزمايش نشان دهنده تاثير مثبت مكمل آنزيمي برعملكرد توليدي جوجه هاي تغذيه شده با تريتيكاله و مخصوصا گندم قدس مي باشد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

شکوری، م.، و کرمانشاهی، ح. (1386). تاثیر مکمل آنزیمی در جیره های بر پایه گندم و تریتیکاله بر عملکرد و خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی), 11(40 (ب)), 351-360. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=65961



Vancouver : کپی

شکوری میرداریوش، کرمانشاهی حسن. تاثیر مکمل آنزیمی در جیره های بر پایه گندم و تریتیکاله بر عملکرد و خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی). 1386 [cited 2021September28];11(40 (ب)):351-360. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=65961



IEEE : کپی

شکوری، م.، کرمانشاهی، ح.، 1386. تاثیر مکمل آنزیمی در جیره های بر پایه گندم و تریتیکاله بر عملکرد و خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی), [online] 11(40 (ب)), pp.351-360. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=65961.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 134 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی