برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1386 , دوره  62 , شماره  3 ; از صفحه 115 تا صفحه 120 .
 
عنوان مقاله: 

مطالعه اثرات غلظت هاي مختلف پلي ساكاريدهاي غيرنشاسته اي محلول در جيره بر صفات مورفولوژيك دستگاه گوارش و عملكرد جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران، تهران، ایران
 
چکیده: 

در اين تحقيق تاثير سطوح بالاي پلي ساكاريدهاي غيرنشاسته اي محلول در جيره بر عملكرد جوجه هاي گوشتي و خصوصيات مورفولوژيكي روده آنها در يك آزمايش فاكتوريل 2´3 با دوسطح جو بدون پوشينه (صفر و 30 درصد)، سه سطح آنزيم (صفر، 300 و 600 گرم در تن) و با استفاده از 480 قطعه جوجه گوشتي از سويه آربورايكرز بررسي شد. افزايش غلظت پلي ساكاريدهاي غيرنشاسته اي محلول در جيره ميزان خوراك مصرفي و افزايش وزن جوجه ها (p<0.05)، فراواني خمل هاي زباني و ارتفاع خمل ها را در روده كوچك كاهش داد ولي فراواني انواع ديگر خمل ها و همچنين غدد كريپت را افزايش داد (p<0.01). افزودن آنزيم به جيره هاي آزمايشي اثر معني داري بر صفات مورد مطالعه نداشت. نتايج اين آزمايش نشان داد كه افزايش غلظت پلي ساكاريدهاي غيرنشاسته اي محلول در جيره بر خصوصيات مرفولوژيك روده كوچك جوجه هاي گوشتي تاثير منفي دارد، به طوري كه مي تواند سطح جذب را كاهش داده و در نتيجه باعث كاهش عملكرد شود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

شریفی، س.، و شریعتمداری، ف.، و یعقوب فر، ا.، و تشفام، م. (1386). مطالعه اثرات غلظت های مختلف پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای محلول در جیره بر صفات مورفولوژیک دستگاه گوارش و عملکرد جوجه های گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران), 62(3), 115-120. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=64256



Vancouver : کپی

شریفی سیدداوود، شریعتمداری فرید، یعقوب فر اکبر، تشفام مسعود. مطالعه اثرات غلظت های مختلف پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای محلول در جیره بر صفات مورفولوژیک دستگاه گوارش و عملکرد جوجه های گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران). 1386 [cited 2021May10];62(3):115-120. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=64256



IEEE : کپی

شریفی، س.، شریعتمداری، ف.، یعقوب فر، ا.، تشفام، م.، 1386. مطالعه اثرات غلظت های مختلف پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای محلول در جیره بر صفات مورفولوژیک دستگاه گوارش و عملکرد جوجه های گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران), [online] 62(3), pp.115-120. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=64256.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 95 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی