برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي توزيع مکاني سه اسيد چرب عمده موجود در روغن هفت واريته مهم پسته ، (Pistachio vera L., Anacardiaceae) بر مبناي تئوري 1 و 3- تصادفي، 2- تصادفي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* آزمایشگاه مرکزی پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران
 
چکیده: 

مهمترين واريته هاي صادراتي پسته ايران، شامل: اوحدي، اکبري، کله قوچي، فندقي 48، فندقي ريز، احمد آقايي و بادامي زرند از مرکز تحقيقات پسته رفسنجان تهيه گرديد. بعد از استخراج روغن به کمک حلال آلي و خالص سازي آن بوسيله ستون آلومينا، ترکيب کيفي و کمي اسيدهاي چرب روغن توسط دستگاه گاز کروماتوگراف (GC) اندازه گيري گرديد. گونه هاي مولکولي ساختارهاي مختلف تري اسيل گليسرول هاي موجود در روغن پسته با استفاده از تئوري توزيع 1 و 3- تصادفي، 2- تصادفي تعيين گرديد. نتايج اين مطالعه نشان داد که اسيدهاي چرب غير اشباع در روغن پسته غالب مي باشند. اسيد چرب غالب اسيد اولئيک 53-77.6) (O) درصد) و ساير اسيدهاي چرب موجود، اسيد لينولئيک 15.2-38.6) (L) درصد) و اسيد پالميتيک 7.1-8.6) (P) درصد) مي باشند. بررسي آرايش اسيدهاي چرب در ساختار اسيل گليسرول ها نشان داد که آرايش هاي 21-32.3) OOO درصد) و 21.4-26.9) OOL, LOO درصد) فراوان ترين ساختارهاي مولکولي در روغن پسته مي باشند. در حاليکه در ميان اين آرايش ها ساختارهايي نظير POP, PLL, LLP, PLP کمترين درصد را در مقايسه با تري اسيل گليسرول هاي کل موجود در روغن پسته ايران به خود اختصاص مي دهند.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

محمدی، ن.، و صفری، م.، و فاطمی، ح.، و حامدی، م. (1386). بررسی توزیع مکانی سه اسید چرب عمده موجود در روغن هفت واریته مهم پسته , (Pistachio vera L., Anacardiaceae) بر مبنای تئوری 1 و 3- تصادفی, 2- تصادفی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی, 14(1), 0-0. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=64105



Vancouver : کپی

محمدی نرجس، صفری محمد، فاطمی حسن، حامدی منوچهر. بررسی توزیع مکانی سه اسید چرب عمده موجود در روغن هفت واریته مهم پسته , (Pistachio vera L., Anacardiaceae) بر مبنای تئوری 1 و 3- تصادفی, 2- تصادفی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی. 1386 [cited 2021May13];14(1):0-0. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=64105



IEEE : کپی

محمدی، ن.، صفری، م.، فاطمی، ح.، حامدی، م.، 1386. بررسی توزیع مکانی سه اسید چرب عمده موجود در روغن هفت واریته مهم پسته , (Pistachio vera L., Anacardiaceae) بر مبنای تئوری 1 و 3- تصادفی, 2- تصادفی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی, [online] 14(1), pp.0-0. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=64105.



 

 
بازدید یکساله 197 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی